Produkte të reja

Reduced price! Matës tërësisht automatik për matjen e presionit të Gjakut dhe nivelit të Yndyrës në gjak

Matës tërësisht automatik për matjen e presionit të Gjakut dhe nivelit të Yndyrës në gjak

Nese bleni këtë produkt ju mund të mblidhni deri në 299 pikë. Shporta juaj në total do të jete 299 pikë që mund të kthehet ne kupon të 59,80 €.


#EASY X 900

New

2 993,90 €

3 290,00 €

-9%

- +

Matës për matjen e presionit Gjakut dhe nivelit Yndyrës gjak

Matës automatik për matjentensionit dhe të Yndyrës në Gjak, i përshtatshëm për Farmaci, Korporata dhe subjekte të tjera publike dhe private ,ku njerzit mundë te bëjnë matjen pa asistencen e ndonjë personi tjetër kulifikuar

Injvestim i përshtatshme dhe i lëverdishem për ordinanca, Farmaci dhe subjekte tjera duan ofrojnë shërbime shtes për klientet e tyre, apo për pacientet apo për qytetaret thjesht nga cilët mundë inkasohen edhe hyra shtesë financiare, apo do mundë ofrohet si shërbim shtesë për tu diferencuar nga konkurenca!

No customer comments for the moment.

Write a review

Matës tërësisht automatik për matjen e presionit të Gjakut dhe nivelit të Yndyrës në gjak

Matës tërësisht automatik për matjen e presionit të Gjakut dhe nivelit të Yndyrës në gjak

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll