Produkte të reja

Tensiometer automatik i dores

Nese bleni këtë produkt ju mund të mblidhni deri në 3 pikë. Shporta juaj në total do të jete 3 pikë që mund të kthehet ne kupon të 0,60 €.


#BQ 705

New

39,00 €

- +


Tensiometer automatik i dores

Dy fushat e kujtesës/ memories për dy persona:

secili nga 60 vende kujtesës/memories.

Gati për kalibrimin dhe gatshëm

lidheni me një kompjuter. I thjesht për perdorim

duke shtypur  vetëm një button. shënuar datën dhe kohën,

Presioni Klasifikimi dhe tregues aritmie!

Ekran ekstra-të mëdha me një numër madh si tregues kryesor.

Aftësia për matur Mode "Vizitor".

KALIBRIMIT FALAS

>> Me tknologji avancuar

>> detektor i hipertensionit dhe shenjes rrezikut

>> Detektor rrahje zemre parregullt (IHB)

>> kujtesë për dy përdorues nga 60 vlera për secilin, me

datën dhe kohën e matjes

>> Madhësia e ekranit LCD "XL"

>> Vetëm një klik është e nevojshme për matjen

>> Mesatare tre matjeve fundit

>> Qantë për bartje dhe ruajtjen

No customer comments for the moment.

Write a review

Tensiometer automatik i dores

Tensiometer automatik i dores

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Scroll