Produkte të reja

Oksimetër pulsi me alarm nga gjenerata e fundit

Nese bleni këtë produkt ju mund të mblidhni deri në 9 pikë. Shporta juaj në total do të jete 9 pikë që mund të kthehet ne kupon të 1,80 €.


#SB-220

New

94,90 €

- +

Oksimetër pulsi me alarm gjenerata e fundit

Pajisja për matjen e ngopjes me oksigjen në gjak.

Shfaq përqindjen e Spo2 dhe impuls normal. Ekran me dy ngjyra

kthehet varësi pozicionit gishtit. Tingull me alarm.   

No customer comments for the moment.

Write a review

Oksimetër pulsi me alarm nga gjenerata e fundit

Oksimetër pulsi me alarm nga gjenerata e fundit

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

 • 49,90 € 49,90 €

  49,90 €
  Item Code: MD300C29
 • 79,95 € 79,95 €

  Ky lloj Oksimeter Pulsi eshte shume

  Ky lloj Oksimeter Pulsi eshte shume i pershtatshem per Femijet.Eshte i paisur edhe me alarm ne rast se bie nga gisti i femijveKonsumon pak energji dhe vete c’kyqet ne rast se nuk eshte ne kontakt me gishtinBen matjen e SpO2 ne rangun  0 % – 100 %, rezolucioni: 1 %; preciziteti per 70 % -100 % : ±2 %, dhe i pa definuar per  0 % – 69 %Matja e pulsit: 25 – 250 rrahje ne sekond.

  79,95 €
  Item Code: DT106
Scroll