Produkte të reja

Oksimetër pulsi ekonomik

Nese bleni këtë produkt ju mund të mblidhni deri në 4 pikë. Shporta juaj në total do të jete 4 pikë që mund të kthehet ne kupon të 0,80 €.


#MD300C29

New

49,90 €

- +

Oksimetër pulsi

Pajisje për matjen e ngopjes së oksigjenit gjak dhe impulsit. Madhësia e vogël, mundeson konsumin shum te ulët energjisë, lehtë për t'u përdorur dhe i përshtatshme dhe shumë ekonomikë

No customer comments for the moment.

Write a review

Oksimetër pulsi ekonomik

Oksimetër pulsi ekonomik

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

 • 94,90 € 94,90 €

  94,90 €
  Item Code: SB-220
 • 79,95 € 79,95 €

  Ky lloj Oksimeter Pulsi eshte shume

  Ky lloj Oksimeter Pulsi eshte shume i pershtatshem per Femijet.Eshte i paisur edhe me alarm ne rast se bie nga gisti i femijveKonsumon pak energji dhe vete c’kyqet ne rast se nuk eshte ne kontakt me gishtinBen matjen e SpO2 ne rangun  0 % – 100 %, rezolucioni: 1 %; preciziteti per 70 % -100 % : ±2 %, dhe i pa definuar per  0 % – 69 %Matja e pulsit: 25 – 250 rrahje ne sekond.

  79,95 €
  Item Code: DT106
Scroll