FeedBack

Nxemse me Rrymë Infrared me Këmbë

Produkt Kodi: 3569

45.00€

Nxemse me Rrymë Infrared

Llojet dhe Çmimet:

Kodi Watt Çmimi
3569 2300W pa këmbë vendoset në murr  €     33.60
3570 2500W  €     45.00
3571 3000W  €     50.00

 

Shkruaj Koment

         Mirë