Buket me lule 11

Modeli:4530

Cmimi: 18.00€
Sasia

-          Është e pamundur qe çdo person të kete dijeni per kuptimin e seciles lule. Secili e di se një e kuqe u rrit per tu dhuruar për raste romantike dhe se njeriu nuk mund te dërgoj trëndafila të verdhë ne funeral.

A e dini se lulet kanë kuptime te shumta? Dhe se ka lule te ndryshme te cilat jane te pershtatshme per raste të veçanta?

·         Në kohën Viktoriane, lulet e caktuara kishin kuptime të veçanta, sepse përzgjedhja e luleve ishte e kufizuar dhe njerëzit përdornin më shumë simbolet dhe gjestet për të komunikuar sesa fjalët. Por sot, me kaq shumë zgjedhje te luleve, nuk ka rregulla është ndjenjë që i jep dhuratës kuptimin e saj. Luleshitësit tuaj mund të ju ndihmojne qe të dërgoni mesazhin e duhur. Shumë njerëz kujtojne shume momente ose dergojne mesazhe permes lules, një lule ose ngjyre mund t`ia kujtojne atyre  një ngjarje të veçantë apo moment të jetës së tyre.

·         Lule janë një pjesë e rasteve të rëndësishme në jetën tonë. Ata janë dukshëm të pranishëm në ditëlindje, funerale, diplomime, dasma, 8 mars etj që formojnë një pjesë integrale të jetës sonë.

“Gezuar ditelindjen”, “Urime”, “Faleminderit shume”, “ Te dua”, “ Me ka marr malli”, jane shume fjale qe nje lule mund t`i shprehe. Shumica e njerëzve nuk e konsiderojnë lulen si dhurate. Në mënyrë të ngjashme, njerëzit të cilët marrin lule nuk mund të din kuptimin e tyre dhe kështu e humbasine mesazhin thelbesor. Çdo ditë, miliona dhuratat shkëmbehen nga njerëz që duan të dërgojnë te fala mes miqëve dhe merita te shumta per të dashurit e tyre. Hulumtimi tregon se ata që e dërgojnë lule, në krahasim me dhurata të tjera, janë parë si më te suksesshem, kujdesshem dhe njerëze emocionalisht me inteligjent. Hulumtimet e shumta tregojne se:

·         Si burrat ashtu edhe gratë që i japin lule perceptohen si njerëz të lumtur, te arritur, të fortë, të aftë dhe të guximshëm;

M.J. Ryan, fituese e cmimit si autore e serise se librave  “Aktet e thjeshta te mirësisë”. Në librat e saj, ajo mëson individët se:

"Një person i suksesshëm nuk është domosdoshmërisht dikush me një shumë të parave dhe të mirave materiale, por dikush që është në mendje te njerëzve dhe se di se si t`i prek zemrat e tyre". Unë nuk mund të mendoj për asnjë send tjetër përveç luleve që ngjalle ndjenja pozitive dhe perceptime për të dy palet si per dhënësit ashtu edhe marrësit."...

Buketa përmbane këto lula:

  • Trendafila,

Një trëndafil i çdo ngjyre paraqet përkushtim maksimal
Dy trëndafila të ndërthurur së bashku shprehin "martohuni me mua"
Gjashtë trëndafila nënkuptojnë një nevojë të jenë të dashur apo të kujdesshem
Njëmbëdhjetë trëndafila sigurojne marrësit se ata janë me të vërtetë dhe thellësisht të dashur
Trembëdhjetë trëndafila tregojnë një admirues sekret)

  • Gerbera,

(Lulja Gerbera  radhitet si lulja e pestë më e popullarizuar në botë, Gerbera shprehe pafajësinë, pastërtinë, dhe lumturi. Numri i madhe i ngjyrave shprehin mesazhe te ndryshme, keshtu qe dergimi i tyre eshte menyra me perfekte per t`ia shendritur diten personit qe doni dashuroni.

  • Zambaka,

Zambaku simbolizon pastërtinë dhe bukurinë rafinuar. Në bazë të ngjyrës apo lloji, Zambaku mund të përcjellë kuptime të ndryshme:
Zambaku i bardhe “Modestine dhe virgjërinë”
Zambaku portokalli “Pasion”
Zambaki i verdhe “Hare “
Zambaku i luginës “Ëmbëlsinë dhe pastërtinë e zemrës”
Zambaku i Pashkëve simbolozon “ Virgjëreshën Mari”

  • Gipsofil,

( Kjo lule është e njohur edhe me emrin e përbashkët si “Frymemarrja e bebes” apo “vuajtje”. Emri i saj rrjedh nga kuptimi i pastër nga zemra apo pafajësi. Ndoshta kjo është arsyeja pse ata janë gjetur shpesh si pjesë e një dekorim të flokëve për fëmijët në dasma dhe ngjarje të veçanta)

  • Costa Rica.

(Sipas traditës lokale Costa Rica.  sjell pasuri dhe fat të mirë. Ajo ngjall paqe dhe dashuri, si dhe shpresën për të ardhmen. Lule e saj është e thënë që të ketë vetëm një aromë të butë për shkak se ajo është e mbushur me ëndrra për t'u plotësuar.)

Me ane te kesaj "Bukete" ju shprehni"
Dashuri, lumturi, bukuri, pafajsi si paqe dhe deshire....

 

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!

Vleresimi I Keq I Mire

Vendos kodin ne kutine e meposhtme:

Dërgesa/Dorëzimi
Dorëzimi I produktit të porositur sipas kërkesës suaj bëhet përmes regjistrimit të pagesës suaj. Dorëzimi I mallit është i mundur ,në të gjtha qytetet e Republikës së Kosovës. Kushtet e liferimit të mallit ne Prishtinë me rrethinë kryhen prej 24 deri në 72 orë dhe shpenzimet e liferimit  janë 1.00 euro . Për qytetet tjera malli liferohet me pagesë të korrierit, në shumë prej 2.50 eurove dhe koha e liferimit është prej 24 deri në 72 orë.
Koha e liferimi të orendive për zyre dhe shtëpi është deri në një javë.

Dërgesat Brenda 1 Ore/1hr Delivery(Dërgesat e shpejta)

Dërgesat brenda 1(një) Ore përfshijnë eksluzivisht produktet që gjinden në kategorinë e 'Dërgesë për 1 ORE'. Dorëzimi mallit për një orë është i mundur vetëm në qytetin e Prishtines. Pasi që të është konfirmuar porosia, produktet brenda një ore mbërrijnë në adresën e caktuar nga konsumatori. Së bashku me mallin, e bashkangjitur do të jetë dhe fatura e cila perfshinë dhe 2.50 euro pagese per liferimin pagesa e së cilës kryhet në momentin e pranimit të mallit nga konsumatori.

Dergesa e Dhuratave

Ne SMARD ofrojm edhe nje sherbim tjeter I cili bazohet ne dergimin e dhuratave te personi I deshiruar.Pra ju zgjidhni nga asortimani I dhuratave qe gjenden ne websajt dhe e beni porosin ne I paketojme dhe I dekorojme me urimin e juaj dhe e dergojm te personi I deshiruar