Tani dhe përgjithmonë - Danielle Steel

Modeli:1448

Cmimi: 14.00€
Sasia

E shtrëngoi sërish në krahë. "Më do ende?"e pyeti me një zë të drojtur e të shuar, si vogëlushe. Sa kohë kishte kaluar që nuk i kishte dëgjuar ato fjalë, Jani, para së gjithash? Po sikur të mos e donte më? Çfarë i mbetej të bënte? Të kthehej e të kërkonte një Xhefri tjetër, me të cilët kjo botë ishte e mbushur, apo ndonjë tip të trashë si ai komediani nga Nju Jorku, me atë krifën e dendur e të shëmtuar? Sa e zbrazët do t’i dukej shtëpia me panoramën, me lisharësen... ajo botë e bërë për Janin... sikur ai të mos ishte atje? Do të kishte guxim të kthehej? Të ngulte sytë te portreti i tij? Të kujtonte sërish zërin e tij? Të vinte vathë prej perle që ia kishte dhuruar ai?"

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!

Vleresimi I Keq I Mire

Vendos kodin ne kutine e meposhtme:

Dërgesa/Dorëzimi
Dorëzimi I produktit të porositur sipas kërkesës suaj bëhet përmes regjistrimit të pagesës suaj. Dorëzimi I mallit është i mundur ,në të gjtha qytetet e Republikës së Kosovës. Kushtet e liferimit të mallit ne Prishtinë me rrethinë kryhen prej 24 deri në 72 orë dhe shpenzimet e liferimit  janë 1.00 euro . Për qytetet tjera malli liferohet me pagesë të korrierit, në shumë prej 2.50 eurove dhe koha e liferimit është prej 24 deri në 72 orë.
Koha e liferimi të orendive për zyre dhe shtëpi është deri në një javë.

Dërgesat Brenda 1 Ore/1hr Delivery(Dërgesat e shpejta)

Dërgesat brenda 1(një) Ore përfshijnë eksluzivisht produktet që gjinden në kategorinë e 'Dërgesë për 1 ORE'. Dorëzimi mallit për një orë është i mundur vetëm në qytetin e Prishtines. Pasi që të është konfirmuar porosia, produktet brenda një ore mbërrijnë në adresën e caktuar nga konsumatori. Së bashku me mallin, e bashkangjitur do të jetë dhe fatura e cila perfshinë dhe 2.50 euro pagese per liferimin pagesa e së cilës kryhet në momentin e pranimit të mallit nga konsumatori.

Dergesa e Dhuratave

Ne SMARD ofrojm edhe nje sherbim tjeter I cili bazohet ne dergimin e dhuratave te personi I deshiruar.Pra ju zgjidhni nga asortimani I dhuratave qe gjenden ne websajt dhe e beni porosin ne I paketojme dhe I dekorojme me urimin e juaj dhe e dergojm te personi I deshiruar