BEYONCE HEAT RUSH EDT 30 ML

Modeli:5706

Cmimi: 22.19€
Sasia

Heat Rush është parfumi I ri nga këngëtarja dhe aktorja e famshme Beyonce. Fokusimi I kësaj arome qëndron në elegancë, ku vetë Beyonce I ka kushtuar shumë vëmendje kësaj arome sikur të ishte duke shkruar një këngë.Ajo shpreson që femrat e të gjitha gjeneratave ta gjejnë vehten e tyre në flagrancën e kësaj arome pasiqë ështe I ri, I freskët dhe më pak serioz. Aroma e këtij parfumi fillon me kombinimin e frutave egzotike,portokall I kuq dhe qershi braziliane. Aroma e saj e hapur më tej lulëzon me aromën e orhidesë së egër ,aromën e mangos dhe të hibiskusit te portokallit përderisa mbyllet me aromën e ngrohte te drurit Teak, mjaltës dhe myshkut të perendimit të Rios. Të gjitha produktet tona janë origjinale!

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!

Vleresimi I Keq I Mire

Vendos kodin ne kutine e meposhtme:

Dërgesa/Dorëzimi
Dorëzimi I produktit të porositur sipas kërkesës suaj bëhet përmes regjistrimit të pagesës suaj. Dorëzimi I mallit është i mundur ,në të gjtha qytetet e Republikës së Kosovës. Kushtet e liferimit të mallit ne Prishtinë me rrethinë kryhen prej 24 deri në 72 orë dhe shpenzimet e liferimit  janë 1.00 euro . Për qytetet tjera malli liferohet me pagesë të korrierit, në shumë prej 2.50 eurove dhe koha e liferimit është prej 24 deri në 72 orë.
Koha e liferimi të orendive për zyre dhe shtëpi është deri në një javë.

Dërgesat Brenda 1 Ore/1hr Delivery(Dërgesat e shpejta)

Dërgesat brenda 1(një) Ore përfshijnë eksluzivisht produktet që gjinden në kategorinë e 'Dërgesë për 1 ORE'. Dorëzimi mallit për një orë është i mundur vetëm në qytetin e Prishtines. Pasi që të është konfirmuar porosia, produktet brenda një ore mbërrijnë në adresën e caktuar nga konsumatori. Së bashku me mallin, e bashkangjitur do të jetë dhe fatura e cila perfshinë dhe 2.50 euro pagese per liferimin pagesa e së cilës kryhet në momentin e pranimit të mallit nga konsumatori.

Dergesa e Dhuratave

Ne SMARD ofrojm edhe nje sherbim tjeter I cili bazohet ne dergimin e dhuratave te personi I deshiruar.Pra ju zgjidhni nga asortimani I dhuratave qe gjenden ne websajt dhe e beni porosin ne I paketojme dhe I dekorojme me urimin e juaj dhe e dergojm te personi I deshiruar