SONAX Xtreme Pastrues I Fellneve me Efekt te Plote.

Modeli:7392

Cmimi: 12.65€
Sasia

Pershkrimi

Sonax Wheel Cleaner është pastrues shumë efektiv, i pastër pa acid, i veçantë për të gjithë rrethet nga aliazhi dhe çeliku gjithashtu kromi i kromuar dhe rrethet e lëmuara. Ai heq shpejte papastertite madje arrine edhe deri tek pjeset me te veshtira si: pluhuri i perjetshem i krijuar tek frenat, vaji i pjekur tek fellnet si dhe mbetjet e tjera nga ndotja e rruges. Siperfaqja maksimale e pastruar i jep rrethit te gomave nje pamje si te ishte e re, keshtu eleminimi i ndotjes nga fellnet rrite monitorimin ne menyre me efektive. Sonax Wheel Cleaner eshte produkt i garantuar i cili nuk permban acid prandaj edhe bulonet e rrotave nuk ndihen te kercenuar.

Rreth markës SONAX

SONAX eshte nje prodhues i markes gjermane te produkteve dhe aksesoreve per kujdes ndaj makinave me seline e saj ne në Neuburg të Danubit. SONAX ka qenë sukses per zhvillimin dhe prodhimin e produkteve e cilesise se larte te kujdesit ndaj makinave, pajisjeve dhe mjeteve praktike për pastrim me rezultate më të mira për mbi 60 vjet.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!

Vleresimi I Keq I Mire

Vendos kodin ne kutine e meposhtme:

Dërgesa/Dorëzimi
Dorëzimi I produktit të porositur sipas kërkesës suaj bëhet përmes regjistrimit të pagesës suaj. Dorëzimi I mallit është i mundur ,në të gjtha qytetet e Republikës së Kosovës. Kushtet e liferimit të mallit ne Prishtinë me rrethinë kryhen prej 24 deri në 72 orë dhe shpenzimet e liferimit  janë 1.00 euro . Për qytetet tjera malli liferohet me pagesë të korrierit, në shumë prej 2.50 eurove dhe koha e liferimit është prej 24 deri në 72 orë.
Koha e liferimi të orendive për zyre dhe shtëpi është deri në një javë.

Dërgesat Brenda 1 Ore/1hr Delivery(Dërgesat e shpejta)

Dërgesat brenda 1(një) Ore përfshijnë eksluzivisht produktet që gjinden në kategorinë e 'Dërgesë për 1 ORE'. Dorëzimi mallit për një orë është i mundur vetëm në qytetin e Prishtines. Pasi që të është konfirmuar porosia, produktet brenda një ore mbërrijnë në adresën e caktuar nga konsumatori. Së bashku me mallin, e bashkangjitur do të jetë dhe fatura e cila perfshinë dhe 2.50 euro pagese per liferimin pagesa e së cilës kryhet në momentin e pranimit të mallit nga konsumatori.

Dergesa e Dhuratave

Ne SMARD ofrojm edhe nje sherbim tjeter I cili bazohet ne dergimin e dhuratave te personi I deshiruar.Pra ju zgjidhni nga asortimani I dhuratave qe gjenden ne websajt dhe e beni porosin ne I paketojme dhe I dekorojme me urimin e juaj dhe e dergojm te personi I deshiruar