Kamere vezhgimi Leksus LS-AB10D36

Modeli:at01

Cmimi: 30.80€
Sasia

1/4" CMOS 3.6mm 800 TVL 36 LED Dome Camera

Now these products are widely used in security & surveillance protection system of each realm, such as government, justice, traffic, school, supermarket, home, building, resident area, hospital and factory.

Resolutions 800 TVL
Lens Type 3,6 MM
LED Pcs 36  Led 
Visibility 15 - 25 Meter
Chipset CMOS
Sensor 1/4" CMOS
   
System PAL/NTSC
Min Illumination 0 Lux (LED on)
Video Output 1Vp-p. 75 Compozit, BNCx1
Operating Temperature (- 10°C to + 60°C)
Camera Bracket Yes
Sound NA
Operating Voltage DC 12V
Power Consumption Min. 500mA
Scanning System Progressive
Casing Plastic
Color Black
Dimensions 95.5x64mm
Net Weight 0.2kg

 

 

12 MUAJ GARANCION

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!

Vleresimi I Keq I Mire

Vendos kodin ne kutine e meposhtme:

Dërgesa/Dorëzimi
Dorëzimi I produktit të porositur sipas kërkesës suaj bëhet përmes regjistrimit të pagesës suaj. Dorëzimi I mallit është i mundur ,në të gjtha qytetet e Republikës së Kosovës. Kushtet e liferimit të mallit ne Prishtinë me rrethinë kryhen prej 24 deri në 72 orë dhe shpenzimet e liferimit  janë 1.00 euro . Për qytetet tjera malli liferohet me pagesë të korrierit, në shumë prej 2.50 eurove dhe koha e liferimit është prej 24 deri në 72 orë.
Koha e liferimi të orendive për zyre dhe shtëpi është deri në një javë.

Dërgesat Brenda 1 Ore/1hr Delivery(Dërgesat e shpejta)

Dërgesat brenda 1(një) Ore përfshijnë eksluzivisht produktet që gjinden në kategorinë e 'Dërgesë për 1 ORE'. Dorëzimi mallit për një orë është i mundur vetëm në qytetin e Prishtines. Pasi që të është konfirmuar porosia, produktet brenda një ore mbërrijnë në adresën e caktuar nga konsumatori. Së bashku me mallin, e bashkangjitur do të jetë dhe fatura e cila perfshinë dhe 2.50 euro pagese per liferimin pagesa e së cilës kryhet në momentin e pranimit të mallit nga konsumatori.

Dergesa e Dhuratave

Ne SMARD ofrojm edhe nje sherbim tjeter I cili bazohet ne dergimin e dhuratave te personi I deshiruar.Pra ju zgjidhni nga asortimani I dhuratave qe gjenden ne websajt dhe e beni porosin ne I paketojme dhe I dekorojme me urimin e juaj dhe e dergojm te personi I deshiruar