FeedBack

Dhurata 17

Produkt Kodi: 4443

19.99€

Embëlsoni dashurinë tuaj ...

Kjo dhuratë përmban:

Çokollate Nestle

Çokollate Raffaello 

Çokollate Milka

Çokollate Merci

Çokollate Toblerone

Çokollate Rocher

Çokollate After Eight 

Çokollate Bencdop

Ne çmim perfshihet dhe dekorimi i dhurates

Shkruaj Koment

         Mirë