ADORA - Young line L4455A277-01/ L4455A277-02/ L4455A277-03

Prodhuesi:Adora

Modeli:dd43

Cmimi: 39.90€
Sasia

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA                                                                           

E punuar në: Stainless Steel                          

 Mekanizmi: Me bateri                                   

Rrypat : Të gomës,                                         

Xhami: Mineral ,                                   

Garancioni: 2 Vite.

 

 " Garancioni vlenë vetëm për mekanizëm të mbrendëshëm që do të thotë se nuk i mbulon dëmet fizike të shkaktuara në pjesët e tjera si: Rrypa, xhama, gurë, ngjyrë butona, çelësin për konfigurim etj, 


Si dhe garancioni nuk i mbulon dëmet e shkaktuara nga uji apo avulli pa marrë parasysh rrrethanat se si ka ndodhur edhe nëse ora është resistente ndaj ujit.


Për çdo reklamim nga ana juaj ne sëpari do ta kontrollojmë dhe verifikojmë defektin pastaj nëse garancioni e mbulon dëmin ne do ta rregullojmë atë falas por në asnjë rast ora e përdorur nuk mund të ndërrohet me një të re.


Ju lutem të bëni kujdes dhe ta kontrolloni orën para se ta bleni atë ngase reklamimet e mëvonshme nuk do të merren parasysh "

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!

Vleresimi I Keq I Mire

Vendos kodin ne kutine e meposhtme:

Dërgesa/Dorëzimi
Dorëzimi I produktit të porositur sipas kërkesës suaj bëhet përmes regjistrimit të pagesës suaj. Dorëzimi I mallit është i mundur ,në të gjtha qytetet e Republikës së Kosovës. Kushtet e liferimit të mallit ne Prishtinë me rrethinë kryhen prej 24 deri në 72 orë dhe shpenzimet e liferimit  janë 1.00 euro . Për qytetet tjera malli liferohet me pagesë të korrierit, në shumë prej 2.50 eurove dhe koha e liferimit është prej 24 deri në 72 orë.
Koha e liferimi të orendive për zyre dhe shtëpi është deri në një javë.

Dërgesat Brenda 1 Ore/1hr Delivery(Dërgesat e shpejta)

Dërgesat brenda 1(një) Ore përfshijnë eksluzivisht produktet që gjinden në kategorinë e 'Dërgesë për 1 ORE'. Dorëzimi mallit për një orë është i mundur vetëm në qytetin e Prishtines. Pasi që të është konfirmuar porosia, produktet brenda një ore mbërrijnë në adresën e caktuar nga konsumatori. Së bashku me mallin, e bashkangjitur do të jetë dhe fatura e cila perfshinë dhe 2.50 euro pagese per liferimin pagesa e së cilës kryhet në momentin e pranimit të mallit nga konsumatori.

Dergesa e Dhuratave

Ne SMARD ofrojm edhe nje sherbim tjeter I cili bazohet ne dergimin e dhuratave te personi I deshiruar.Pra ju zgjidhni nga asortimani I dhuratave qe gjenden ne websajt dhe e beni porosin ne I paketojme dhe I dekorojme me urimin e juaj dhe e dergojm te personi I deshiruar