SINOMARIN

Paraqitja: Liste Gride
Rendit Nga:
Shfaq:

Sinomarin Adults 125ml

Përdorimi: për të rriturit dhe fëmijë mbi 6 vjet 1 deri 3 sprucime në secilën vrimë të hundës, .....

4.70€

Sinomarin Babies 18*5ml

Përdorimi:  për foshnjat dhe bebet disa pika në secilën vrimë të hundës, 2 deri 3 herë në ditë......

4.50€

Sinomarin Children 100ml

Përdorimi:  me maje të sigurisë për foshnjat mbi 6 muaj dhe fëmijë, 1 deri 2 sprucime në secilë.....

4.50€

Sinomarin EARCARE Adults 30ml

Sinomarin® EAR CARE për të Rritur 30ml. pompë sprej me maje të  butë të sigurisë - për të rrit.....

3.70€

Sinomarin EARCARE Children 30ml

Sinomarin® EAR CARE për Fëmijë 30ml. pompë sprej me maje të butë të sigurisë – për fëmijë mbi 3 vje.....

4.00€

Sinomarin ENT 200ml (NEW)

Përdorimi: për të rritur dhe fëmijë mbi 10 vjet; Kujdesi postoperativ; sekrecionet e hundës  vi.....

6.20€

Sinomarin Mini Spray 30ml

Përdorimi:  për të rriturit, fëmijët dhe foshnjat mbi 6 muaj, 1 deri 3 sprucime në secilën vrim.....

3.60€