Bertoni

Shfaq: List Grid
Radhit sipas:
Trego:

Baby Phone

Baby Phone  .....

31.60€

Brushe Per Pastrim Shishesh

Brushe Per Pastrim Shishesh .....

2.70€

Gershere me Miush

Gershere me Miush .....

2.50€

Kangur traveller comfort

Ngjyrat ne Dispozicion: ​Kalter, Gjelbert dhe Hiri .....

26.47€

Karrige e drurit Woody

Karrige e drurit Woody  per bebe .....

44.00€

Karrige ushqimi Bravo

Karrige ushqimi Bravo .....

66.82€

Karrige ushqimi CANDY

Karrige ushqimi per bebe. .....

39.99€

Karrige ushqimi YAM YAM

Karrige ushqimi per bebe. .....

83.85€

Karroce kukullash

Karroce per kukulla. .....

7.20€

Karroce kukullash + korpa e bebes

Karroce per kukulla dhe korpa per bebekukulla. .....

39.99€

Korite per bebe

Korite per bebe 100cm me kembe .....

32.90€

Kuti per mashtruese

Kuti per mashtruese me kombinim ngjyrash. .....

1.90€

Kuti Qumeshti Little Princessa

Kuti qumeshti per goca. .....

2.70€

Kuti Qumeshti Little Racer

Kuti qumeshti per çuna. .....

2.70€

Luhatese Dream Time

Luhatese Dream Time Njgyrat ne Dispozicion: PINK ,BLUE dhe RED .....

42.00€

Luhatese Top relax

Luhatese e rehatshme per beben tuaj. Ngjyrat ne dispozicion: E kalter dhe ngjyre hiri. .....

31.00€

Maksikoze Lifesaver

Maksikoze  Lifesaver 0-13kg .....

49.90€

Mashtruese me Blete

Mashtruese me figure blete. .....

1.90€

Perparse me Monge Berton

Perparese me figura .....

3.35€

Rokaqe Little Racer

Rokaqe Little Racer. Ngjyrat ne dispozicion: Pembe dhe kalter. .....

1.85€

Set i Produkteve Per Perkujdesjen e Bebeve

Set i Produkteve Per Perkujdesjen e Bebeve  .....

82.00€

Set Kreher dhe Furçë

Kreher dhe furçe per femije. .....

2.50€

Set Kreher dhe Furce RACER

Set Kreher dhe Furce RACER .....

2.50€

Set Perparsesh 3 Velcro

Perparese me figura. .....

2.50€

Set Piru&Luge

Piru dhe luge per femije. .....

1.89€

Shishe 250ml Gjirafe

Shishe me gjirafe dhe hipopotam. .....

1.90€

Shishe 300ml me dorez L.Princess

Shishe me doreze me figura nga Disney. .....

2.90€

Shishe me dorëz 300ml

Shishe me doreze me figura nga Disney. .....

2.90€

Shishe me Pip me kapak rrotullues

Shishe me pip dhe kapak rrotullues. .....

3.20€

Shishe Micky

Shishe me figura Mickey Mouse. .....

2.80€

Termometer Per Uje

Termometer per uje. Ngjyrat ne dispozicion: kalter dhe pembe. .....

2.25€

Ulese per Vaske

Ulese per vaske me figura nga Winnie the Pooh .....

9.60€

Ulese veture bumper BERTONI

Ulese veture bumper BERTONI Hiri&Violet (9-18kg) .....

64.80€

Ulese veture Premium BERTONI

GT Sport Premium Bronze 0-18kg .....

105.00€

Ulese veture UNO BERTONI

Ulese veture uno (9-36kg) .....

69.00€

Ulse veture bodyguard

Per bebe deri 0-13kg .....

39.99€

Uturak per bebe

Uturak per bebe, e perbere nga plastika e qendrueshme. Ngjyrat ne dispozicion: E kalter E gjelber.....

1.90€

Uturak per bebe me forme Arushe

Uturak per bebe me forme ARUSHE, i perber nga plastika e qendrueshme. .....

5.80€

Veturë per fëmijë 01

Për fëmijët nga mosha 18muaj +  Do të ndihmojë fëmijën në bërjen e hapave të parë  .....

22.30€

Veturë Per Fëmijë 02

Për fëmijët nga mosha 18muaj +  Do të ndihmojë fëmijën në bërjen e hapave të parë  .....

22.30€

Veturë Per Fëmijë 03

Për fëmijët nga mosha 18muaj +  Do të ndihmojë fëmijën në bërjen e hapave të parë  .....

22.30€

Veturë Per Fëmijë 04

Për fëmijët nga mosha 18muaj +  Do të ndihmojë fëmijën në bërjen e hapave të parë  .....

47.60€

Veturë Per Fëmijë 05

Për fëmijët nga mosha 18muaj +   Kjo veturë e ndihmon fëmijën që të merrë vet.....

42.70€

Veturë Per Fëmijë 06

Për fëmijët nga mosha 18muaj +   Kjo veturë  ndihmon fëmijën që të merrë .....

47.60€