Aksesore

Shfaq: List Grid
Radhit sipas:
Trego:

FIESTA MBAJTËS UNIVERSAL PËR BICIKLETË

FIESTA mbajtës universal i telefonave dhe GPS për bicikletë. Ofron rrotullim 360 shkallë Vendosj.....

3.87€

Fresh, Pastrues Xhamash për Vetura

Pershkrimi Fresh, Pastrues Xhamash për Vetura eshte nje zhgjidhje perfekte per pastrimin e x.....

2.20€

SONAX Koncentrat i Shamponit dhe Wax-it

Për kujdesje të shpejtë të ngjyrës. Pastron dhe mbron ngjyrën  në një operacion. Jep shkëlqi.....

5.30€

SONAX Koncentrat i Shamponit për Veturë Red Summer

Shampon trendi me fuqi ekstra dhe aromë të këndshme për  pastrim manual të veturës. Shpejte .....

5.15€

SONAX Leckë Mikrofibër Exterior

2 lecka pupëlore me mikrofibra të kualitetit të lartë për largimin  e mbetjeve të polirimit......

4.30€

SONAX Leckë Mikrofibër PLUS Interier dhe Xhama

2 leckë ultra të mira me mikrofibra. Nuk lë shtresa, njolla dhe garzë. Për përdorim në sipërfaqe të .....

3.99€

SONAX Pastrues i Fellneve "Star"

Pastruesi fuqishëm për të gjitha rrotat e çelikut dhe aliazhit.  Lehtë heq edhe njollat më t.....

6.50€

SONAX Pastrues i Interierit

Sprej për pastrimin e interierit. Mund të përdorët si në veturë  ashtu edhe në shtëpi. Le nj.....

6.30€

SONAX Pastrues I sistemit të auto-klimave

Heq bakteriet, kundërmimet dhe mikrobet tjera. Dezinfekton  eliminon kundërmimet e pakëndshm.....

4.99€

SONAX Polir & Wax Me Ngjyrë të bardhë + Lapsi për vrima

Polir me pigmentet e ngjyrës dhe grimca dylli (WAX) i bazuar  në teknologjinë-nano. Pastron,.....

10.00€

SONAX Polir & Wax Me Ngjyrë të zezë + Lapsi për vrima

Polish ngjyrë me qiri Carnauba natyrore është e gjitha sipërfaqe solide dhe metalike bojë. Ngjyra e .....

10.00€

SONAX Riparues i Rrotave

Pershkrimi Ndihma e parë e rrotave në rrugë. SONAX Riparuesi i Rrotave rikthen mundësinë e.....

8.50€

SONAX Shampon për Veturë me Shkëlqim

Përshkrimi SONAX Gloss Shampoo Concentrate eshte i pershtatshem per eleminimin e shpejt dhe te mi.....

4.80€

SONAX Sprej për maskë(kabinë) matt effect Red Summer

SONAX - Trim protectant-Silky matt - 500ml Jepni makines suaj mbrojtjen qe e meriton me SONAX -.....

4.80€

SONAX Ujë për xhama i gatshëm për përdorim RED SUMMER

Përshkrimi Ujë për xhama i gatshëm për përdorim për xhamat përpara si dhe dritat të cilat posedoj.....

5.72€

SONAX XTREME - Ujë për xhama i gatshëm për përdorim

Pershkrimi Bazuar ne kujdesin ndaj makines produkti Sonax Xtreme Windscreen Wash i Neuburg-ut, be.....

5.72€

SONAX Xtreme Pastrues I Fellneve me Efekt te Plote.

Pershkrimi Sonax Wheel Cleaner është pastrues shumë efektiv, i pastër pa acid, i veçantë për të g.....

11.75€

SONAX Xtreme Pastrues i kabinës(maskës) matt finish

Pershkrimi Jepni makines suaj mbrojtjen qe e meriton me SONAX xtreme cocpit cleaner matt. Ky pr.....

5.99€