Hixhena

Shfaq: List Grid
Radhit sipas:
Trego:

Brushë për Beton 30 cm

 Brushë për Beton 30 cm  .....

3.57€

Brushë për Gelqere Cadi

 Brushë për Gelqere Cadi  .....

2.00€

Fshesë me shkop

 Fshesë me shkop .....

2.49€

Fshesë me shkop Pvc Nr.3

 Fshesë me shkop Pvc Nr.3  .....

1.55€

Fshesë me shkop Pvc Nr.3

 Fshesë me shkop Pvc Nr.3  .....

1.55€

Fshesë me shkop Pvc Nr.3

 Fshesë me shkop Pvc Nr.3  .....

1.55€

Xhoger I bardhë për dysheme

 Xhoger I bardhë për dysheme .....

5.26€

AVA Orange – Shampon për enë

Pershkrimi Detergjent per larjen e eneve. Ava Aceto orange, ka permbajtje te portokalli.....

0.83€

AVA Apple – Shampon për enë

Pershkrimi Detergjent per larjen e eneve. Ava Aceto apple, permbane ere te mo.....

0.83€

AVA Blackurrant – Shampon për enë

Pershkrimi Detergjent per larjen e eneve. Ava Aceto blackurrant, permbane ere te r.....

0.83€

AVA Perle – Shampon per enë

Pershkrimi: Detergjent per larjen e eneve. Ava Perle, ka permbajtje te kamomilit, i cili ben.....

0.92€

Brushë dhe Lopatë me Gomë

Brushë dhe Lopatë me Gomë   .....

1.41€

Brushe e butë për dysheme

Brushe e butë për dysheme   .....

1.48€

Brushë e butë per dysheme ART.109

Brushë e butë per dysheme ART.109   .....

1.75€

Brushë e forte per dysheme ART.106

Brushë e forte per dysheme ART.106   .....

1.62€

Brushe e kafte per pastrim

Brushe e kafte per pastrim   .....

2.49€

Brushë pë Toalet LUX

Brushë pë Toalet LUX   .....

1.41€

Brushë pë Toalet Set

Brushë pë Toalet Set .....

1.14€

Brushë për Beton 60 cm

Brushë për Beton 60 cm   .....

8.10€

Brushë për Dërrasa

Brushë për Dërrasa   .....

1.00€

Brushë për Dërrasa me llak

Brushë për Dërrasa me llak   .....

1.20€

Brushë për dysheme DELUXE

Brushë për dysheme DELUXE   .....

2.43€

Brushë për dysheme Industrial

Brushë për dysheme Industrial .....

1.62€

Brushë per dysheme MAXI

Brushë per dysheme MAXI   .....

1.62€

Brushe per dysheme me kapak

  Brushe per dysheme me kapak .....

2.70€

Brushë për dysheme MINI

Brushë për dysheme MINI  .....

1.35€

Brushë për Gelqere Robot

Brushë për Gelqere Robot .....

2.70€

Brushë për këpucë e drunit

Brushë për këpucë e drunit  .....

1.35€

Brushë për këpucë e plastikes

Brushë për këpucë e plastikes  .....

1.14€

Brushë për Marimanga e rrumbullakë

Brushë për Marimanga e rrumbullakë .....

2.22€

Brushë për Moler (Sterpikje)

Brushë për Moler (Sterpikje) .....

1.35€

Brushë per pastrmimin e automjeteve 17 cm

Brushë per pastrmimin e automjeteve 17 cm .....

1.89€

Brushë për rroba e kaftë

Brushë për rroba e kaftë   .....

1.28€

Brushë për rroba Naturale

Brushë për rroba Naturale   .....

1.00€

Brushë për Tepih Frattazi

Brushë për Tepih Frattazi   .....

1.62€

Brushë per Toalet

Brushë per Toalet  .....

0.67€

Deterxhent për parket Fresh 1l

Detërxhent për parket Fresh 1l Për një shkëlqim të vërtet të parketit tuaj si dhe ben mbrojtjen e.....

1.59€

Dispenzer

Model: KA1 Dispenzer - Z Materiali: ABS .....

14.10€

Dispenzer

Model:KH300 Dispenzer - V Materiali: ABS .....

16.28€

Dispenzer

Model: OG2 Dispenzer -Central Materiali: ABS .....

24.96€

Dispenzer KH200

Model: KH200 Dispenzer - V Materiali: ABS .....

10.85€

Dispenzer MJ1

Model: MJ1 Dispenzer - Mini Materiali: ABS .....

10.81€

Dispenzer S5 500ml

Model: S5 Dispenzer - 500ml (Soap) Materiali: ABS .....

9.76€

Forte Casa Lavander (Pastrues per Dysheme)

Pershkrimi Pastrimi i dyshemes nuk eshte ndonje pune e rende, ne qoftese ne shtepine tuaj keni nj.....

1.38€

Forte Casa Cherry Blossom (Pastrues per Dysheme)

Pershkrimi Pastrimi i dyshemes nuk eshte ndonje pune e rende, ne qoftese ne shtepine tu.....

1.38€

Forte Casa Ocean Breeze (Pastrues per Dysheme)

Pershkrimi Pastrimi i dyshemes nuk eshte ndonje pune e rende, ne qoftese ne shtepine tu.....

1.38€

Forte Casa Orange (Pastrues per Dysheme)

Pershkrimi Pastrimi i dyshemes nuk eshte ndonje pune e rende, ne qoftese ne shtepine tu.....

1.38€

Forte Glass Blue (Sprej per xhama)

Pershkrimi Forte glass blue eshte nje zhgjidhje perfekte per pastrim. Ky produkt na vije me .....

1.38€

Forte Glass Apple (Sprej per xhama)

Pershkrimi Forte glass apple eshte nje zhgjidhje perfekte per pastrim. Ky produkt na vije me.....

1.38€

Forte Glass Orange (Sprej per xhama )

Pershkrimi Forte glass orange eshte nje zhgjidhje perfekte per pastrim. Ky produkt na vije m.....

1.38€
1.10€

Fshesë e Kashtës

Fshesë e Kashtës   .....

1.68€

Fshesë e plasstikes Nr.5

Fshesë e plasstikes Nr.5   .....

1.75€

Fshesë e plastike Nr.3

Fshesë e plastike Nr.3 .....

1.08€

Fshesë e plastikes Nr.6

Fshesë e plastikes Nr.6 .....

1.89€

Goma keramikes Nr.2

Goma keramikes Nr.2   .....

1.89€

Goma keramikes Nr.3

Goma keramikes Nr.3   .....

2.16€

Gomë pë dritare e Madhe

Gomë pë dritare e Madhe   .....

1.35€

Gomë per dritare e vogël

Gomë per dritare e vogël   .....

0.94€

Gomë vakum e madhe

Gomë vakum e madhe .....

1.35€

Kofe e Rrumbullaket komplet me tufë

Kofe e Rrumbullaket komplet me tufë .....

4.18€

Kofe katrore komplet me tufë

Kofe katrore komplet me tufë .....

4.52€

Kofe Ovale komplet me tufë

Kofe Ovale komplet me tufë  .....

3.78€

Kofe planet me rrota komplet me tufë

Kofe planet me rrota komplet me tufë .....

4.45€

Leckë Maxhike

Leckë Maxhike .....

1.48€

Lecke per pastrim me mikrofibra

Lecke e pershtatshme per pastrim me mikrofibra. .....

1.10€

Lopatë me shkop

Lopatë me shkop  .....

1.62€

Lopatë me shkop

Lopatë me shkop  .....

1.62€

mikrofiber MOP

mikrofiber MOP .....

6.75€

Pastrues i Xhamave - Fresh

Pershkrimi Pastrues i Xhamave - Fresh eshte nje zhgjidhje perfekte per pastrimin e xhamave t.....

0.65€

Peceta per duar 2106

Kodi 2111 Materiali: 100%celuloze g/m2 : 21 Shtresa: 2 Celuloz rrolne paketimi 1kg * 6co.....

20.60€

Peceta per duar V

Kodi 2113 Materiali: 100% celuloze g/m2 : 18 Shtresa: 2 E zbardhur paketimi 200/1 * 20Ko.....

21.63€

Peceta per duar V 2114

Kodi 2111 Materiali: celuloze g/m2 : 18 Shtresa: 2 E zbardhur paketimi 200/1 * 20Komplet.....

19.59€

Peceta per duar Z

Kodi 2111 Materiali: 100%celuloze g/m2 : 19 Shtresa: 2 E zbardhur paketimi 200/1 * 20Kom.....

21.63€

Peceta per tualet 2004

Kodi 2004 Materiali: 100%celuloze g/m2 : 17 Shtresa: 2 Celuloze Rollne Paketimi 0.4 * 12.....

16.49€

Peceta per tualet 2024

Kodi 2024 Materiali: 100%celuloze g/m2 : 17 Shtresa: 2 Diametri i rollnes (cm): 22 La.....

21.63€

Rezervë e Bardhë

Rezervë e Bardhë   .....

2.29€

Rezervë me Ngjyrë

Rezervë me Ngjyrë   .....

2.43€

Rezervë për MOP

Rezervë për MOP   .....

2.70€

Roli General Purpose Cleaning Powder Lemon (Detergjent pluhur per pastrim)

Pershkrimi Duhet ditur se pastrimi i kuzhines apo banjos jane gjeja me e veshtire, siperfaqe keto.....

0.83€

Roli General Purpose Cleaning Powder Pine (Detergjent pluhur per pastrim)

Pershkrimi Duhet ditur se pastrimi i kuzhines apo banjos jane gjeja me e veshtire, siperfaqe keto.....

0.83€

Tufe e Pambukut 165gr

Tufe e Pambukut 165gr .....

1.06€

Tufë e pambukut 300 gr

Tufë e pambukut 300 gr   .....

1.82€

Tufë e pambukut 300 gr

Tufë e pambukut 300 gr   .....

1.82€

Tufë e pambukut 300 gr

Tufë e pambukut 300 gr   .....

1.82€

Violeta Leter Kuzhine

Violeta Leter Kuhzine 4/1 .....

1.99€

Violeta Leter Toaleti

Violeta Leter Toaleti 8/1 .....

2.40€

White Glo Herbal White (Pastë për pastrimin dhe zbardhjen e dhëmbëve)

Pershkrimi Buzeqeshja eshte aksesori me i mire, eshte distanca me e shkurter mes njerzve. Kjo .....

2.49€

White Glo 2 in 1 Mouthwash Toothpaste (Pastë për pastrimin dhe zbardhjen e dhëmbëve)

Pershkrimi Buzeqeshja eshte aksesori me i mire, eshte distanca me e shkurter mes njerzve. Kjo .....

2.49€

White Glo Coffee & Tea Drinkers – (Pastë për pastrimin dhe zbardhjen e dhëmbëve per konsumuesit e kafes dhe cajit )

Pershkrimi Nje buzeqeshje e mire mund t`i thote nje te huaji shume per personalitin tuaj, qendrim.....

2.49€

White Glo Professional Choice - (Pastë për pastrimin dhe zbardhjen e dhëmbëve)

Pershkrimi Buzeqeshja eshte aksesori me i mire, eshte distanca me e shkurter mes njerzve. Kjo.....

2.49€

White Glo Smokers Formula - (Pastë për pastrimin dhe zbardhjen e dhëmbëve per duhanpirësit)

Pershkrimi Nje buzeqeshje e mire mund t`i thote nje te huaji shume per personalitin tuaj, qendrim.....

2.49€

Xhoger per dysheme Magic Ideal

Xhoger per dysheme Magic Ideal .....

9.45€

Xhoger per dysheme me ngjyrë

Xhoger per dysheme me ngjyrë .....

6.81€