Libra

Shfaq: List Grid
Radhit sipas:
Trego:

20000 Mila nën det - Zhyl Vern

Titulli i librit: 20000 mila nën det Autori: Zhyl Vern Lloji i librit: Roman Personazhet kryesor:.....

3.50€

Adolf Hitler - Lufta ime (Vëllimi I)

Një nga librat më me ndikim i të gjitha kohrave "ADOLF HITLER" Një nga librat më të debatuar, kriti.....

15.00€

Adolf Hitler - Lufta ime (Vëllimi II)

Një nga librat më me ndikim i të gjitha kohrave "ADOLF HITLER" Një nga librat më të debatuar, kriti.....

12.00€

Bazat e Organizimit - Driton Sylqa

Bazat e Organizimit - Driton Sylqa  Esenciale nga teoria e organizimit .....

5.00€

Çka e bën të mirë një mësimdhënës

Autoret:  Ereblir Kadriu  Erwin Selimos Janet Tower .....

8.00€

Dhurata - Cecelina Ahern

Kjo është një histori për njerëzit, të cilët, ashtu si dhe pakot, fshehin sekretet e tyre. Ata mbulo.....

9.00€

Dilema Historike - Abdi Baleta

... Ne ditët tona, shqipëtarët kanë nevojë më shumë se kurrë të mësojnë dhe të njohin historinë e ty.....

10.00€

Eklipsi - Stephenie Meyer

Nga prapa kurrizit dëgjova zërin e ëmbël të Eduardit. U ktheva ta shihja tek kërcente lehtë mbi shka.....

14.00€

Fillimi i Fundit - Matilda Musa Gorani

Romani I Matilda Musa – Gorani, “Fillimi i fundit”, në procesin e thyerjeve qe po ndodhin Brenda zha.....

5.00€

Imazhi i Shqiptarit dhe i Shqipërisë në New York Times në kohën e shpalljes së pavarësisë

Imazhi i Shqiptarit dhe i Shqipërisë në New York Times në kohën e shpalljes së pavarësisë (1911-191.....

6.00€

Interpretimi i Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës nga GJND

Bazuar në 2 rishikime.

Ky libër kërkimor-shkencor përmbledh të dhëna dhe analiza themelore juridike të një dosjeje konkrete.....

7.00€

Katedralë Letre - Halil Matoshi

Libërthi lexohet shpejtë dhe të rrëmben gjatë leximit. Sidomos pjesa për "Kthimin n'shpi" është teks.....

5.00€

Klubi i Billderbergerit dhe Kosova - Daniel Estulin

Në përfundim të takimit, ata vendosën që të mblidheshin çdo vit për shkëmbimin e ideve dhe analizën .....

9.00€

Kundërshpifografi: ( jetëshkrimore politike historike) - Abdi Baleta

Lexuesi që i shkon deri në fund leximit të kësaj 'Kundërshpifografie" ka rastin të njihet me nj% mor.....

10.00€

Kurban - Edi Rama

Ky libër që duket sikur është shkruar për të kaluarën e Edi Ramës si Kryetar i Bashkisë së Tiranës, .....

10.00€

Ky është fundi ynë - Krassimir Ivandjiiski

Falimentimi – arsyet kryesore të krizës ekonomike botërore; çfarë do të ndodhë nëse Amerikës do t’i .....

12.00€

Letra Dashurie të burrave të mëdhenj - Elona Varfi

Mblodhi dhe shqipëroi: Elona Varfi Shtëpia botuese: Dudaj Numri i faqeve: 135 Mbi Librin Ka .....

7.00€

Ligji i tërheqjes - Esther dhe Jerry Hicks

Titulli: Ligji i tërheqjes, Si mund ta bëjmë që të funksionojë për ju Origjinali: The Law of Attrac.....

8.00€

Mein Kampf - Adolf Hitler, vellimi nje dhe dy

Te dyja vellimet shiten ndaras. .....

15.00€

Ne syrin e ciklonit, Vitet e mia ne CIA - George Tenet

Titulli: Në syrin e ciklonit - Vitet e mia në CIA Origjinali: At the center of the storm - My years.....

15.00€

Një minutë menaxher - Kenneth Blanchar, Spencer Johnson

​ Përmbajtja Kërkimi Një minutë menaxheri Sekreti i parë: Synimet njëminutëshe Synimet njëm.....

4.00€

Përvojat e mësimdhënqsve të Kosovës me reforma në planprograme

Përmbledhja Ky studim ekzaminon përvojën e katër edukatorëve/mësimdhënësve në implementimin e e d.....

5.00€

Psikologjoa praktike - Tomor Kokalari

Titulli: Psikologji praktike (Rreth marrëdhënieve ndërmjet njerëzve) Origjinali: Psikologji praktik.....

4.00€

Rreziku i Shkombëtarizimit - Nuri Dragaj

Rreziku i shkombëtarizimit me Autor Nuri Dragoj. Botuar "Albpaper". Tiranë, 2011. Si përfaqë.....

6.00€

Sarah - Kaylene Johnson

Ç'KANË THËNË PËR SARAH PEJLIN "Ajo po ngjitet duke pastruar mykun politik tradicional". - US.....

6.00€

Stephen King - Celulari

Stephen King Celulari Roman Përktheu: Haki Shtalbi Nr. i faqeve: 428 ISBN 978-99943-0-174-4 .....

10.00€

Tani dhe përgjithmonë - Danielle Steel

E shtrëngoi sërish në krahë. "Më do ende?"e pyeti me një zë të drojtur e të shuar, si vogëlushe. Sa .....

14.00€

Thenie te kryetarit Lexhendar Visar Arifaj

Thënie të Kryetarit Lexhendar Visar Arifaj Studioni shkrimet e Kryetarit Lexhendar, ndjekni mësim.....

5.00€

Unaza - Danielle Steel

Ishte një ditë e nxehtë gushti dhe plot diell. Linja e lehtë dhe tekanjoze e flokëve të saj të artë .....

11.00€