Femra

Nga Kategoria

Shfaq: List Grid
Radhit sipas:
Trego:

Orë për femra ESPRIT

Diametri ores: 34 mm                     &nbs.....

92.00€

ABELER & SOHNE AS2030

Orë dore per FEMRA nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekanizmi: M.....

249.00€

ABELER & SOHNE AS2130

Orë dore per FEMRA nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekanizmi: M.....

239.00€

ABELER & SOHNE AS2914

Orë dore per FEMRA nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekanizmi: M.....

289.00€

ADORA - Design 14794281-01 / 14794281-02 / 14794281-03

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

59.90€

ADORA - LF (Ladies Fashion) 14881181-01

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

59.90€

ADORA - LF (Ladies Fashion) G03159-01

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€

ADORA - Young line 1152F96-02

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

49.90€

ADORA 14773081-02 / 14773081-03

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€
Zbritje
ADORA 14888681-01 / 14888681-03
Porosit

ADORA 14888681-01 / 14888681-03

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

79.90€ 63.99€

ADORA 2092174-01

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€

ADORA 2115974-02

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€

ADORA 2162274-02

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

99.00€

ADORA 70039SS10-01

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

79.90€

ADORA 70039SS10-02

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

79.90€

ADORA 70105SS10-02

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

79.90€

ADORA 7412928155 / 7412908155

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

99.00€

ADORA 75414280-01

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

89.90€
Zbritje
ADORA 78229281-01
Porosit

ADORA 78229281-01

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

99.00€ 69.30€

ADORA C166772-01

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€

ADORA E02159-03

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

79.90€

ADORA G08059-03

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

59.90€

ADORA H00259-02

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€

FOSSIL AM4454

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

149.00€
Zbritje
FOSSIL AM4496
Porosit

FOSSIL AM4496

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

169.00€ 135.20€

FOSSIL BQ1094

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

129.00€

FOSSIL BQ1095

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

149.00€

FOSSIL ES3167

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

149.00€
Zbritje
FOSSIL ES3293
Porosit

FOSSIL ES3293

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

149.00€ 104.30€

GUESS W0003L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

189.00€

GUESS W0018L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

199.00€

GUESS W0024L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

229.00€

GUESS W0049L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

259.00€

GUESS W0050L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

159.00€

GUESS W0057L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

189.00€

GUESS W0073L2

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

229.00€

GUESS W0085L3

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

269.00€

GUESS W0111L3

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

229.00€

GUESS W0111L4

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

229.00€

GUESS W0147L3

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

209.00€

GUESS W10264L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

189.00€

GUESS W11608L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

199.00€

GUESS W12063L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

199.00€

GUESS W12634L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

219.00€

GUESS W15052L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

219.00€

GUESS W90084L2

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

149.00€

GUESS W95088L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

199.00€

Ore per femra ESPRIT

Emri modelit: stainles steel brown leather               &nb.....

87.90€

Orë për femra ESPRIT

  Diametri ores: 34 mm                   &.....

132.00€

Ore per femra ESPRIT

Emri modelit: Spark Black                    .....

96.90€

Ore per femra ESPRIT

Emri modelit: Lucidity Black                   &nb.....

126.90€

Ore per femra ESPRIT

Emri modelit: Lucidity White                   &nb.....

126.90€

Orë për Femra me rrypa të gomës - Q&Q

Rezistente ndaj ujit deri ne 3 Bar 1 Vit Garancion  .....

28.00€

Perla Origjinale 001

10 mm; 47 cm Ngjyra/Color: bardhe / white Qafore e bardhe me top Royal    “Perlat j.....

80.00€

Perla Origjinale 002

8 mm; 45 cm + 21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white ; SILVER 925 dhe Perla Origjinale “Perlat jan.....

60.00€

Perla Origjinale 003

.5 mm; 45 cm Ngjyra/Color: bardhe / white “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane d.....

40.00€

Perla Origjinale 004

53 x 48 mm; 45 cm Ngjyra/Color: pjeshke, pembe / peach, pink Qafore me Korale “Perlat jane .....

55.00€
Zbritje
Perla Origjinale 005
Porosit

Perla Origjinale 005

10 mm; 45 cm Ngjyra/Color: bardhe, pjeshke, jargavan / white, peach, lavender “Perlat jane d.....

100.00€ 93.00€

Perla Origjinale 006

4.8 mm; 45 cm Ngjyra/Color: jargavan, pjeshke, bardhe / lavender, peach, white   “Perl.....

40.00€

Perla Origjinale 007

8 mm; 48 cm x21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white; SILVER 925 and Original Pearls “Perlat jane d.....

300.00€

Perla Origjinale 008

5 x 10 mm; 45 cm x21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white “Perlat jane dashuria e vertete e femrave.....

200.00€

Perla Origjinale 009

5 x 10 mm; 45 cm x21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white “Perlat jane dashuria e vertete e femrave.....

200.00€
Zbritje
Perla Origjinale 010
Porosit

Perla Origjinale 010

5 x 10 mm; 45 cm x21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white “Perlat jane dashuria e vertete e femrave.....

200.00€ 180.00€

Perla Origjinale 011

6 - 8 mm; 45 cm x21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white “Perlat jane dashuria e vertete e femrave .....

70.00€

Perla Origjinale 012

13 mm; 45 cm (Perla origjinale) Ngjyra/Color: zeze me nuanca / black with nuances Qafore .....

60.00€
Zbritje
Perla Origjinale 018
Porosit

Perla Origjinale 018

Qafore e bardhe me 3 rende me mbretereshe (Perla Origjinale) “Perlat jane dashuria e vertete e .....

100.00€ 90.00€

Perla Origjinale 019

Qafore e bardhe me 3 rende perpara   “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane d.....

50.00€

Perla Origjinale 022

Qafore ngjyre e bardhe, pjeshke dhe kafe (Perla Origjinale) “Perlat jane dashuria e vertete e femra.....

40.00€

Perla Origjinale 023

Qafore me 3 rende me shume ngjyra (Perla Origjinale) “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dh.....

80.00€

Perla Origjinale 027

“Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite te vecanta. Dhuroni ma.....

50.00€

Perla Origjinale 032

Komplet elegant i perlave  “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e veca.....

120.00€

Perla Origjinale 033

Perla ekstravagante “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite.....

60.00€

Perla Origjinale 034

Komplet me perla teget me argjent 925  “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dh.....

60.00€

Perla Origjinale 035

Komplet me perla jargavan me argjent 925 “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhura.....

60.00€

Perla Origjinale 036

Perla me ngjyra 036 “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite.....

60.00€

Perla Origjinale 037

Qafore me perla te shkelqyeshme 037  “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhur.....

100.00€

Perla Origjinale 038

“Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite te vecanta. Dhuroni ma.....

90.00€

Perla origjinale 040

“Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite te vecanta. Dhuroni ma.....

70.00€

Perla Origjinale 044

“Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite te vecanta. Dhuroni ma.....

70.00€

Perla Origjinale 050

Komplet i qafes dhe dores ngjyre e bardhe per nuse .....

100.00€

Perla Origjinale 051

Qafore me perla binake me ngjyra .....

50.00€

Perla Origjinale 052

Qafore me perla binake te bardha .....

50.00€

Perla Origjinale 053

Perla dashuri e bardhe .....

50.00€

Perla Origjinale 054

Perla vintage cool .....

50.00€

Perla Origjinale 055

Perla elegance shumengjyreshe .....

50.00€

Perla Origjinale 056

Perla komplet qafore dhe e dores trengjyreshe .....

65.00€

Perla Origjinale 057

Perla me varese ngjyre kafe .....

50.00€

Perla Origjinale 058

Perla komplet superior .....

120.00€

Perla Origjinale 059

Perla thjeshtesi verore .....

70.00€

Perla Origjinale 060

Perla komplet qafore dhe e dores elegant ngjyre kafe .....

90.00€

Perla Origjinale 061

Perla elegante qafore dhe vathe dyngjyreshe  .....

55.00€

Perla Origjinale 062

Qafore ngjyre pjeshke me lule .....

60.00€

Perla Origjinale 063

Perla te bardha me lule .....

60.00€

Perla Origjinale 064

Perlat e mbretereshes (pllaka e bardhe) .....

70.00€

Perla Origjinale 065

Perlat e mbretereshes qafore dhe vathe  nga guri i gjelbert .....

100.00€

Perla Origjinale 066

Perlat e mbretereshes (varese me top te bardhe dhe gur te zi) .....

120.00€
Zbritje
Perla Origjinale 067
Porosit

Perla Origjinale 067

Inxhi me varese dhe vathe .....

90.00€ 81.00€

Perla Origjinale 068

Perla te dredhura (bardh, pjeshke, kafe) .....

60.00€

Perla Origjinale 069

Perla bardhe dhe shampanje .....

70.00€

Perla Origjinale 070

Perla pjeshke me 3 rende .....

80.00€

Perla Origjinale 071

Perla me 3 rende bardhe, perhitura, teget. .....

80.00€

Perla Origjinale 072

Perla me 2 rende me lule kristal .....

60.00€

Perla Origjinale 073

Komplet qafore dhe e dores ngjyre gjelbert mbyllet ne te zeze .....

100.00€

Perla Origjinale 074

Perla te bardha me fije te zeza .....

80.00€

Perla Origjinale 075

Perla te bardha me lekure .....

80.00€

Perla Origjinale 076

Perla shume-ngjyreshe .....

50.00€

Perla Origjinale 077

Perla per nuse .....

80.00€

Perla Origjinale 078

Perla me korale te detit .....

65.00€

Perla Origjinale 079

Perla me zemer .....

50.00€

Qafore Me Zemer - Inventa

Qafore me zemer - punedore  Gjatesia- 45 cm Ngjyra - metalike "Inventa Handmade" in.....

5.50€

Vathe me gurë - Inventa

Vathe me gurë - Inventa Materiali: Gurë dhe detaje metali Ngjyra e gjelbert dhe metalike "I.....

7.50€