Ora & Syza & Aksesore

Nga Kategoria

Shfaq: List Grid
Radhit sipas:
Trego:
Zbritje
ABELER & SOHNE AS1231
Porosit

ABELER & SOHNE AS1231

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel .....

199.00€ 159.20€
Zbritje
ABELER & SOHNE AS1341
Porosit

ABELER & SOHNE AS1341

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekan.....

239.00€ 191.20€
Zbritje
ABELER & SOHNE AS1911
Porosit

ABELER & SOHNE AS1911

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekan.....

379.00€ 303.20€
Zbritje
ABELER & SOHNE AS1921
Porosit

ABELER & SOHNE AS1921

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekan.....

379.00€ 303.20€
Zbritje
ABELER & SOHNE AS2030
Porosit

ABELER & SOHNE AS2030

Orë dore per FEMRA nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekanizmi: M.....

249.00€ 199.20€
Zbritje
ABELER & SOHNE AS2130
Porosit

ABELER & SOHNE AS2130

Orë dore per FEMRA nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekanizmi: M.....

239.00€ 191.20€
Zbritje
ABELER & SOHNE AS2311
Porosit

ABELER & SOHNE AS2311

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekan.....

199.00€ 159.20€
Zbritje
ABELER & SOHNE AS2331
Porosit

ABELER & SOHNE AS2331

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekan.....

219.00€ 175.20€
Zbritje
ABELER & SOHNE AS2914
Porosit

ABELER & SOHNE AS2914

Orë dore per FEMRA nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE E punuar në: Stainless Steel Mekanizmi: M.....

289.00€ 231.20€
Zbritje
ABELER & SOHNE AS3017
Porosit

ABELER & SOHNE AS3017

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman ABELER & SOHNE  E punuar në: Stainless Steel Meka.....

219.00€ 175.20€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

89.90€ 71.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

49.90€ 39.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

89.90€ 71.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

59.90€ 47.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

59.90€ 47.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA
Porosit

ADORA

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA - Design
Porosit

ADORA - Design

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

89.90€ 71.92€
Zbritje
ADORA - Design
Porosit

ADORA - Design

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - Design
Porosit

ADORA - Design

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - Design
Porosit

ADORA - Design

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - Design
Porosit

ADORA - Design

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - Design
Porosit

ADORA - Design

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - Design
Porosit

ADORA - Design

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA - Design
Porosit

ADORA - Design

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

59.90€ 47.92€
Zbritje
ADORA - Design
Porosit

ADORA - Design

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

59.90€ 47.92€
Zbritje
ADORA - Design bb13
Porosit

ADORA - Design bb13

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

89.90€ 71.92€
Zbritje
ADORA - LF                     (Ladies Fashion)
Porosit

ADORA - LF (Ladies Fashion)

  Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA     &n.....

59.90€ 47.92€
Zbritje
ADORA - LF  (Ladies Fashion
Porosit

ADORA - LF (Ladies Fashion

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA - LF  (Ladies Fashion)
Porosit

ADORA - LF (Ladies Fashion)

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

89.90€ 71.92€
Zbritje
ADORA - LF (Ladies Fashion)
Porosit

ADORA - LF (Ladies Fashion)

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

59.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - LF (Ladies Fashion)
Porosit

ADORA - LF (Ladies Fashion)

  Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA     &n.....

59.90€ 47.92€
Zbritje
ADORA - LF (Ladies Fashion)
Porosit

ADORA - LF (Ladies Fashion)

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - LF (Ladies Fashion)
Porosit

ADORA - LF (Ladies Fashion)

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

59.90€ 47.92€
Zbritje
ADORA - LF (Ladies Fashion) dd40
Porosit

ADORA - LF (Ladies Fashion) dd40

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - LF(Ladies Fashion)
Porosit

ADORA - LF(Ladies Fashion)

Orë dore per femra nga brendi i njohur gjerman ADORA E punuar në: Stainless Steel Mekanizmi: Me bate.....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA - LF(Ladies Fashion)
Porosit

ADORA - LF(Ladies Fashion)

  Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA     &n.....

59.90€ 47.92€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

59.90€ 47.92€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion)
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion)

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion)
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion)

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion)
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion)

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion)
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion)

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion)
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion)

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion)
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion)

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA - MF      .....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion)
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion)

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion)
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion)

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - MF (Mens Fashion)
Porosit

ADORA - MF (Mens Fashion)

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

69.90€ 55.92€
Zbritje
ADORA - Nautic
Porosit

ADORA - Nautic

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

89.90€ 71.92€
Zbritje
ADORA - Saphir
Porosit

ADORA - Saphir

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA - Saphir
Porosit

ADORA - Saphir

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

119.00€ 95.20€
Zbritje
ADORA - Saphir
Porosit

ADORA - Saphir

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

89.90€ 71.92€
Zbritje
ADORA - Saphir
Porosit

ADORA - Saphir

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA         E punuar n.....

79.90€ 63.92€
Zbritje
ADORA - Saphir
Porosit

ADORA - Saphir

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA - Saphir
Porosit

ADORA - Saphir

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA - Saphir
Porosit

ADORA - Saphir

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

89.90€ 71.92€
Zbritje
adora - Titan
Porosit

adora - Titan

Orë dore per meshkuj nga brendi i  njohur gjerman ADORA      &nbs.....

119.00€ 95.20€
Zbritje
ADORA - Young line
Porosit

ADORA - Young line

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

49.90€ 39.92€
Zbritje
ADORA - Young line
Porosit

ADORA - Young line

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

39.90€ 31.92€
Zbritje
ADORA - Young line
Porosit

ADORA - Young line

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

49.90€ 39.92€
Zbritje
ADORA - Young line
Porosit

ADORA - Young line

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

49.90€ 39.92€
Zbritje
ADORA dd34
Porosit

ADORA dd34

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

99.00€ 79.20€
Zbritje
ADORA dd41
Porosit

ADORA dd41

Orë dore per femra nga brendi i  njohur gjerman ADORA       .....

59.90€ 47.92€
Zbritje
FOSSIL AM4452
Porosit

FOSSIL AM4452

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL E punuar në: Stainless Steel  Mekanizmi:.....

129.00€ 103.20€
Zbritje
FOSSIL AM4454
Porosit

FOSSIL AM4454

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

149.00€ 119.20€
Zbritje
FOSSIL AM4481
Porosit

FOSSIL AM4481

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

149.00€ 119.20€
Zbritje
FOSSIL AM4496
Porosit

FOSSIL AM4496

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

169.00€ 135.20€
Zbritje
FOSSIL AM4524
Porosit

FOSSIL AM4524

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

149.00€ 119.20€
Zbritje
FOSSIL BQ1094
Porosit

FOSSIL BQ1094

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

129.00€ 103.20€
Zbritje
FOSSIL BQ1095
Porosit

FOSSIL BQ1095

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

149.00€ 119.20€
Zbritje
FOSSIL ES3003
Porosit

FOSSIL ES3003

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

139.00€ 111.20€
Zbritje
FOSSIL ES3167
Porosit

FOSSIL ES3167

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

149.00€ 119.20€
Zbritje
FOSSIL ES3293
Porosit

FOSSIL ES3293

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

149.00€ 119.20€
Zbritje
FOSSIL ES3392
Porosit

FOSSIL ES3392

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

119.00€ 95.20€
Zbritje
FOSSIL ES3511
Porosit

FOSSIL ES3511

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

129.00€ 103.20€
Zbritje
FOSSIL ES3512
Porosit

FOSSIL ES3512

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur FOSSIL  E punuar në: Stainless Steel  Mekani.....

129.00€ 103.20€
Zbritje
GUESS I10544L1
Porosit

GUESS I10544L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

219.00€ 175.20€
Zbritje
GUESS W0003L1
Porosit

GUESS W0003L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

189.00€ 151.20€
Zbritje
GUESS W0010G2
Porosit

GUESS W0010G2

Orë dore per MESHKUJ nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekan.....

199.00€ 159.20€
Zbritje
GUESS W0018L1
Porosit

GUESS W0018L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

199.00€ 159.20€
Zbritje
GUESS W0023L1
Porosit

GUESS W0023L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

229.00€ 183.20€
Zbritje
GUESS W0024L1
Porosit

GUESS W0024L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

229.00€ 183.20€
Zbritje
GUESS W0049L1
Porosit

GUESS W0049L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

259.00€ 207.20€
Zbritje
GUESS W0050L1
Porosit

GUESS W0050L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

159.00€ 127.20€
Zbritje
GUESS W0057L1
Porosit

GUESS W0057L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

189.00€ 151.20€
Zbritje
GUESS W0072L3
Porosit

GUESS W0072L3

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

239.00€ 191.20€
Zbritje
GUESS W0073L2
Porosit

GUESS W0073L2

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

229.00€ 183.20€
Zbritje
GUESS W0085L3
Porosit

GUESS W0085L3

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

269.00€ 215.20€
Zbritje
GUESS W0111L3
Porosit

GUESS W0111L3

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

229.00€ 183.20€
Zbritje
GUESS W0111L4
Porosit

GUESS W0111L4

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

229.00€ 183.20€
Zbritje
GUESS W0147L3
Porosit

GUESS W0147L3

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

209.00€ 167.20€
Zbritje
GUESS W10245G4
Porosit

GUESS W10245G4

Orë dore per MESHKUJ nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekan.....

179.00€ 143.20€
Zbritje
GUESS W10264L1
Porosit

GUESS W10264L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

189.00€ 151.20€
Zbritje
GUESS W11608L1
Porosit

GUESS W11608L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

199.00€ 159.20€
Zbritje
GUESS W12063L1
Porosit

GUESS W12063L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

199.00€ 159.20€
Zbritje
GUESS W12634L1
Porosit

GUESS W12634L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

219.00€ 175.20€
Zbritje
GUESS W15052L1
Porosit

GUESS W15052L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

219.00€ 175.20€
Zbritje
GUESS W17545G1
Porosit

GUESS W17545G1

Orë dore per MESHKUJ nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekan.....

189.00€ 151.20€
Zbritje
GUESS W80009G1
Porosit

GUESS W80009G1

Orë dore per MESHKUJ nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekan.....

149.00€ 119.20€
Zbritje
GUESS W80009G2
Porosit

GUESS W80009G2

Orë dore per MESHKUJ nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekan.....

149.00€ 119.20€
Zbritje
GUESS W90084L2
Porosit

GUESS W90084L2

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

149.00€ 119.20€
Zbritje
GUESS W95088L1
Porosit

GUESS W95088L1

Orë dore per FEMRA nga brendi i njohur GUESS  E punuar në: Stainless Steel  Mekaniz.....

199.00€ 159.20€
Zbritje
JUNKERS 6178-2
Porosit

JUNKERS 6178-2

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman JUNKERS E punuar në: Stainless Steel, Mekanizmi: Made in Ger.....

299.00€ 239.20€
Zbritje
JUNKERS 6180-2
Porosit

JUNKERS 6180-2

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman JUNKERS E punuar në: Stainless Steel, Mekanizmi: Made in Ger.....

199.00€ 159.20€
Zbritje
JUNKERS 6180-5
Porosit

JUNKERS 6180-5

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman JUNKERS E punuar në: Stainless Steel, Mekanizmi: Made in Ger.....

199.00€ 159.20€
Zbritje
JUNKERS 6182-2
Porosit

JUNKERS 6182-2

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman JUNKERS E punuar në: Stainless Steel, Mekanizmi: Made in Ger.....

229.00€ 183.20€
Zbritje
JUNKERS 6890-2
Porosit

JUNKERS 6890-2

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman JUNKERS E punuar në: Stainless Steel, Mekanizmi: Made in Ger.....

249.00€ 199.20€
Zbritje
JUNKERS 6890-3
Porosit

JUNKERS 6890-3

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman JUNKERS E punuar në: Stainless Steel, Mekanizmi: Made in Ger.....

249.00€ 199.20€
Zbritje
JUNKERS 6944-2
Porosit

JUNKERS 6944-2

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman JUNKERS E punuar në: Stainless Steel, Mekanizmi: Made in Ger.....

179.00€ 143.20€
Zbritje
JUNKERS 6984-1
Porosit

JUNKERS 6984-1

Orë dore per MESHKUJ nga brendi Gjerman JUNKERS E punuar në: Stainless Steel, Mekanizmi: Made in Ger.....

279.00€ 223.20€
Zbritje
Perla Origjinale 001
Porosit

Perla Origjinale 001

10 mm; 47 cm Ngjyra/Color: bardhe / white Qafore e bardhe me top Royal    “Perlat j.....

100.00€ 80.00€
Zbritje
Perla Origjinale 002
Porosit

Perla Origjinale 002

8 mm; 45 cm + 21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white ; SILVER 925 dhe Perla Origjinale “Perlat jan.....

80.00€ 60.00€
Zbritje
Perla Origjinale 003
Porosit

Perla Origjinale 003

.5 mm; 45 cm Ngjyra/Color: bardhe / white “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane d.....

50.00€ 40.00€
Zbritje
Perla Origjinale 004
Porosit

Perla Origjinale 004

53 x 48 mm; 45 cm Ngjyra/Color: pjeshke, pembe / peach, pink Qafore me Korale “Perlat jane .....

65.00€ 55.00€
Zbritje
Perla Origjinale 005
Porosit

Perla Origjinale 005

10 mm; 45 cm Ngjyra/Color: bardhe, pjeshke, jargavan / white, peach, lavender “Perlat jane d.....

115.00€ 100.00€
Zbritje
Perla Origjinale 006
Porosit

Perla Origjinale 006

4.8 mm; 45 cm Ngjyra/Color: jargavan, pjeshke, bardhe / lavender, peach, white   “Perl.....

46.00€ 40.00€
Zbritje
Perla Origjinale 007
Porosit

Perla Origjinale 007

8 mm; 48 cm x21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white; SILVER 925 and Original Pearls “Perlat jane d.....

340.00€ 300.00€
Zbritje
Perla Origjinale 008
Porosit

Perla Origjinale 008

5 x 10 mm; 45 cm x21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white “Perlat jane dashuria e vertete e femrave.....

229.00€ 200.00€
Zbritje
Perla Origjinale 009
Porosit

Perla Origjinale 009

5 x 10 mm; 45 cm x21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white “Perlat jane dashuria e vertete e femrave.....

229.00€ 200.00€
Zbritje
Perla Origjinale 010
Porosit

Perla Origjinale 010

5 x 10 mm; 45 cm x21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white “Perlat jane dashuria e vertete e femrave.....

229.00€ 200.00€
Zbritje
Perla Origjinale 011
Porosit

Perla Origjinale 011

6 - 8 mm; 45 cm x21 cm Ngjyra/Color: bardhe / white “Perlat jane dashuria e vertete e femrave .....

79.90€ 70.00€
Zbritje
Perla Origjinale 012
Porosit

Perla Origjinale 012

13 mm; 45 cm (Perla origjinale) Ngjyra/Color: zeze me nuanca / black with nuances Qafore .....

68.00€ 60.00€
Zbritje
Perla Origjinale 018
Porosit

Perla Origjinale 018

Qafore e bardhe me 3 rende me mbretereshe (Perla Origjinale) “Perlat jane dashuria e vertete e .....

114.00€ 90.00€
Zbritje
Perla Origjinale 019
Porosit

Perla Origjinale 019

Qafore e bardhe me 3 rende perpara   “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane d.....

57.00€ 50.00€
Zbritje
Perla Origjinale 022
Porosit

Perla Origjinale 022

Qafore ngjyre e bardhe, pjeshke dhe kafe (Perla Origjinale) “Perlat jane dashuria e vertete e femra.....

46.00€ 40.00€

Perla Origjinale 023

Qafore me 3 rende me shume ngjyra (Perla Origjinale) “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dh.....

80.00€
Zbritje
Perla Origjinale 027
Porosit

Perla Origjinale 027

“Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite te vecanta. Dhuroni ma.....

57.00€ 50.00€
Zbritje
Perla Origjinale 032
Porosit

Perla Origjinale 032

Komplet elegant i perlave  “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e veca.....

137.00€ 120.00€
Zbritje
Perla Origjinale 033
Porosit

Perla Origjinale 033

Perla ekstravagante “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite.....

63.00€ 60.00€
Zbritje
Perla Origjinale 034
Porosit

Perla Origjinale 034

Komplet me perla teget me argjent 925  “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dh.....

68.00€ 60.00€
Zbritje
Perla Origjinale 035
Porosit

Perla Origjinale 035

Komplet me perla jargavan me argjent 925 “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhura.....

68.00€ 60.00€
Zbritje
Perla Origjinale 036
Porosit

Perla Origjinale 036

Perla me ngjyra 036 “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite.....

68.00€ 60.00€
Zbritje
Perla Origjinale 037
Porosit

Perla Origjinale 037

Qafore me perla te shkelqyeshme 037  “Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhur.....

114.00€ 110.00€
Zbritje
Perla Origjinale 038
Porosit

Perla Origjinale 038

“Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite te vecanta. Dhuroni ma.....

110.00€ 90.00€

Perla origjinale 039

“Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite te vecanta. Dhuroni ma.....

100.00€

Perla origjinale 040

“Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite te vecanta. Dhuroni ma.....

80.00€

Perla Origjinale 044

“Perlat jane dashuria e vertete e femrave dhe jane dhurate e vecante per dite te vecanta. Dhuroni ma.....

80.00€

SET Argjendi, ovale-96 + Gure per varese me elemente Swarovski

OFERTE VETEM PER FESTEN E 8 MARSIT !! Cmimi vetem per Set Argjendi, ovale-96 eshte 39.99 ndersa Gur.....

39.99€

Set argjendi, Versace rreth-120

Silver set, Versace design .....

39.99€
Zbritje
Syza Dielli2
Porosit

Syza Dielli2

Syza Dielli per femra (6780) .....

13.90€ 9.99€
Zbritje
Syza Dielli3
Porosit

Syza Dielli3

Syza Dielli per meshkuj (6780) .....

13.90€ 9.99€
Zbritje
Syza Dielli5
Porosit

Syza Dielli5

Syza Dielli per femra (6780) .....

13.90€ 9.99€
Zbritje
Syza Dielli6
Porosit

Syza Dielli6

Syza Dielli per meshkuj (6780) .....

13.90€ 9.99€
Zbritje
Syza Dielli7
Porosit

Syza Dielli7

Syza Dielli per meshkuj (6780) .....

13.90€ 9.90€
Zbritje
Unaze e bardhe per nuse (Perla Origjinale)
Porosit

Unaze e bardhe per nuse (Perla Origjinale)

Ngjyra/Color: bardhe / white (Perle origjinale)   “Perlat jane dashuria e vertete e femrave.....

23.00€ 20.00€
Zbritje
Vath te varur ngjyre te bardhe ose zeze (Perla Origjinale)
Porosit

Vath te varur ngjyre te bardhe ose zeze (Perla Origjinale)

8 mm;  Ngjyra/Color: bardhe/white and zeze/black “Perlat jane dashuria e vertete e femrav.....

14.00€ 12.00€