NINA RICCI

Shfaq: List Grid
Radhit sipas:
Trego:
Zbritje
Nina Ricci Dancing Ribbon EDP 50ml
Porosit

Nina Ricci Dancing Ribbon EDP 50ml

The most fascinating thing about this perfume is the way a red ribbon entwines the bottle to add sen.....

65.68€ 37.40€
Zbritje
Nina Ricci EDT 30ml
Porosit

Nina Ricci EDT 30ml

Nina RICCI Ajo është e lindur nga bashkëpunimi mes parfumierit Olivier Cresp dhe Vincent Lemains, ma.....

53.36€ 32.00€
Zbritje
Nina Ricci EDT 50ml
Porosit

Nina Ricci EDT 50ml

Nina RICCI Ajo është e lindur nga bashkëpunimi mes parfumierit Olivier Cresp dhe Vincent Lemains, ma.....

73.60€ 44.15€
Zbritje
Nina Ricci L'ELIXIR EDP 50ml
Porosit

Nina Ricci L'ELIXIR EDP 50ml

Aromat nga shtëpia projektuesE e Nina Ricci Një parfum me arome te luleve dhe frutave Nga molla e ku.....

59.99€ 35.95€
Zbritje
Nina Ricci Love in Paris EDP 100ml
Porosit

Nina Ricci Love in Paris EDP 100ml

Dashuria Në Paris Parfum u prezantua nga Nina Ricci për të ofruar gratë me një aromë romantike që sj.....

62.35€ 37.41€
Zbritje
Nina Ricci Ricci EDP 50ml
Porosit

Nina Ricci Ricci EDP 50ml

Kjo aromë u votua me voten me te larte nga Parisi në 2010.Duket se gratë në mbarë botën janë shumë t.....

61.45€ 36.87€