FeedBack

Si ta perdorni Kuponin

Hapi parë - Klikoni në butonin 'Me kupton'

 

Hapi dytë  - Përzgjidhni një produkt

 

Hapi tretë -  Shto në shportë

 

Hapi katërt - Shkruaj kupononi, apliko butonin, dhe proceso blerjen.