Profili Kompanisë

 

Smard Sh.P.K është firma e parë në Kosovë për shitjen e produkteve në Internet,bazuar në përvojën dhe punën shumëvjeçare të kompanive të ndryshme që operojnë në SHBA,Evropë dhe Japoni. smardonline.com filloj shitjen online me 14 shkurt 2012

Smard SHPK është e ndarë në dy departamente:
1. Në departamentin e shitjes me katalog,që synon bizneset dhe institucionet e ndryshme.Furnizimin me material për zyre, shërbime dhe promocione të sofistikuara për klientët.
Qëllimi është që bizneseve t’ju lehtësohet furnizimi me artikujt e kërkuar dhe ulja e shpenzimeve të furnizimit. Përmes një organizimi të sofistikuar dhe stafit të specializuar, ne do t’ju lehtësojmë dhe përmbushim të gjitha kërkesat për një zyrë.
  
2. Departamentin e shitjes online duke ju ofruar klientëve të masës së gjerë produkte të brendeve botërore, trendin e dyqanit online, një risi në shërbim ndaj klientit.  
 Smardonline ka  filluar aktivitetin në fund të vitit 2011, që atëherë ka pasur një rritje progresive që nga numri i klientëve, furnizuesve, rangun e produkteve, numrin e porosive, dhe numrin e madh të përdorueseve në sajtin tonë.

Smard Online ka krijuar një reputacion shumë të madh në shitjen e materialeve për zyre,elektronikë,veshmbathje,etj. Duke fituar besueshmërinë e klientëve ne krenohemi që jemi lider në treg. Ne synojmë që të rrisim numrin e produkteve dhe aktiviteteve në mënyrë që t'i plotësojmë të gjitha kërkesat e konsumatorëve.

Vizioni

Vizioni ynë është që të jetë kompania më miqësore e rajonit ndaj konsumatorëve,për të krijuar një vend dhe eksperience të re për njerëzit ku mund të gjejne çdo gjë për të blerë në internet dhe për partnerët tonë të biznesit për të fituar të holla nga shitja dhe promovimi i produktit tyre nëpërmjet nesh.

Misioni

Rritja fitimprurëse nëpërmjet shërbimit të lartë ndaj klientit me risi, cilësi dhe perkushtim ndaj bashkëpuntorve .

Vlerat Tona
Suksesi ynë është ndërtuar mbi principe të thjeshta:

  •  Kurrë të mos kënaqemi me pak.
  •  Të jemi të hapur më klientët dhe furnizuesit duke krijuar lidhje ne periudha afatgjata.


Ekipi Ynë
Ekipi jonë përbëhet prej ekspertëve të specializuar të cilët përmes hulumtimeve synojnë që të jenë të parët në lëmin e tyre për të ofruar shërbime kualitative për klientët dhe furnizuesit.
Ne ofrojmë një sajt që është shumë miqësor,me produktet të llojllojshme,oferta interesante(ditore, javore, për festa, dhe dhurata) për klientët. Ne krenohemi me secilin anëtarë të ekipit tonë, pasi që ata bëjnë të pamundurën që të ofrojnë shërbime cilësore për klientët, furnizuesit, dhe partnerët tanë.
 
Shënimet e kompanisë
SMARD SHPK
Adresa: RR,Bajram Kelmendi no 35
Prishtinë
Kosovë