FeedBack
038 22 88 22 Bajram Kelmendi, nr.35
10 000 Prishtinë
info@smardonline.com
Ju mund të kontaktoni me ne prej të hënës deri të premten, nga ora 09:00 deri 17:00, ndërsa porositë gjatë vikendit procesohen të hënën. Të gjithë të interesuarit të cilët dëshirojnë të bashkëpunojnë dhe t'i shesin produktet e tyre përmes kompanisë Smard, ju mirëpresim.