Produkte të reja

Dolphin masazher

Nese bleni këtë produkt ju mund të mblidhni deri në 1 pikë. Shporta juaj në total do të jete 1 pikë që mund të kthehet ne kupon të 0,20 €.


#IH030

New

Masazher në form Delfini

More details

12,00 €

18,00 €

-6,00 €

- +

Siguron lehtësimin e

Muskujve

Lodhjes  

Dhimbjës

Ndrydhjes.

Ka formë unike terapia me infra të kuqe ndihmon reduktimin e stresit përmirson qarkullimin. Konsumon pak energji dhe ka peshë të lehtë , i lëvizshem dhe i lehtë për tu perdorur

No customer comments for the moment.

Write a review

Dolphin masazher

Dolphin masazher

Masazher në form Delfini

Write a review

Produkte në kategori të njejtë

Next Previous
Scroll