Aksesorë për flokë 

 • 5,20 € 5,20 €

  KONDICIONER REVITALIZUES PËR TË

  KONDICIONER REVITALIZUES PËR TË GJITHA LLOJET E FLOKËVE  150mlKondicioner i pasururuar me cilësi, formuluar posaçërisht për të zbutur, për të mbrojtur, poashtu pengon ngjitjen e flokëve. Për të gjitha llojet e flokëve, veçanërisht për flokë të thata, të brishta.Përmban: Vaj Jojobe, Aloe Vera, Vitamina Ε dhe Ceramide.

  5,20 €
  Item Code: eb891k
 • 16,50 € 16,50 €

  16,50 €
  Item Code: eb887k
 • 7,45 € 30%OFF 5,22 €

  5,22 € 7,45 € 30%OFF
  Reduced price!
  Item Code: 7056
 • 5,20 € 5,20 €

  SHAMPON RISTRUKTURIMI200mlFormuluar

  SHAMPON RISTRUKTURIMI200mlFormuluar posaçërisht për të rivendosur vitalitetin,vëllimin dhe shëndritjen e flokëve, trajton flokë tëthata dhe të ngjyrosura.Përmban: Ekstrakt Tilie dhe vaj Orizi. 

  5,20 €
  Item Code: shmp1
Showing 1 - 4 of 4 items
Scroll