List of products by manufacturer Shakira

 • 30,50 € 15%OFF 25,93 €

  Shakira Aquamarine edt natural spray

  Shakira Aquamarine edt natural spray 80m

  25,93 € 30,50 € 15%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR138
 • 9,99 € 10%OFF 8,99 €

  UPC 8411061698426 has following

  UPC 8411061698426 has following Product Name Variations: Shakira S by Shakira for Women - 5 oz Deodorant Spray Shakira S Deodorant Spray for Women, 5 Ounce

  8,99 € 9,99 € 10%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR130
 • 21,42 € 30%OFF 14,99 €

  S nga Shakira e sjelle ne 50

  S nga Shakira e sjelle ne 50 ml(EDT). Arome e re ne nje kuti te vecante.

  14,99 € 21,42 € 30%OFF
  Reduced price!
  Item Code: gs051
 • 33,66 € 30%OFF 23,56 €

  S nga Shakira e sjelle ne 80

  S nga Shakira e sjelle ne 80 ml(EDT). Arome e re ne nje kuti te vecante.

  23,56 € 33,66 € 30%OFF
  Reduced price!
  Item Code: gs050
 • 30,50 € 15%OFF 25,93 €

  Shakira Eliksir Set EDT 80ml+Notes

  Shakira Eliksir Set EDT 80ml+Notes

  25,93 € 30,50 € 15%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR167
 • 28,00 € 15%OFF 23,80 €

  23,80 € 28,00 € 15%OFF
  Reduced price!
  Item Code: gs045
 • 21,42 € 10%OFF 19,28 €

  Shakira Eau Florale EDT 50ml Femër

  Shakira Eau Florale EDT 50ml Femër Shakira

  19,28 € 21,42 € 10%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR129
 • 33,66 € 15%OFF 28,61 €

  Kengetarja Shakira ka prezantuar ne

  Kengetarja Shakira ka prezantuar ne vitin 2010 parfumin e saj me nje arome te cilter dhe shume te vecante Shakira S. Puig Beauty dhe Fashion Group edhe kesaj here kane tregu aftesite e tyre ne kete arome

  28,61 € 33,66 € 15%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR145
 • 33,00 € 15%OFF 28,05 €

  Shakira Floral Set EDT 80ml+bady

  Shakira Floral Set EDT 80ml+bady

  28,05 € 33,00 € 15%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR155
 • 46,20 € 30%OFF 32,34 €

  Ju qe jeni adhurues te kesaj

  Ju qe jeni adhurues te kesaj kengareje dhe ju qe besoni ne produktet qe kjo kengetare lanson, ja ku e keni tani setin me dy produkte parfum Shakira S EDT 80ml + krem per trup 100ml.

  32,34 € 46,20 € 30%OFF
  Reduced price!
  Item Code: gs054
 • 33,00 € 10%OFF 29,70 €

  Shakira Set EDT 80ml+body losion

  Shakira Set EDT 80ml+body losion 100ml

  29,70 € 33,00 € 10%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR156
Showing 1 - 11 of 11 items
Scroll