Kujdes shëndetësor 

 • 15,00 € 15,00 €

  Aromë joshëse, e ngrohtë. Përjeto

  Aromë joshëse, e ngrohtë. Përjeto luksin e hidratimit aromatik. Formula për thithjen e shpejtë përmban ushqyes aloe, ekstrakte të farës së rrushit, si dhe vitamina antioksidante E dhe C. Masazhojeni për butësi dhe njomësi. Lëkura ndihet e butë, e njomë dhe e prekshme: ndjesi joshëse.

  15,00 €
  Item Code: 7066
 • 39,90 € 39,90 €

  - Përdoret dy herë në ditë në fytyrë

  - Përdoret dy herë në ditë në fytyrë gjysmë të lagur, nga mosha 25 vjeçare e tutje.

  39,90 €
  Item Code: in121
Showing 1 - 2 of 2 items
Scroll