Oksimeter 

 • 49,90 € 49,90 €

  49,90 €
  Item Code: MD300C29
 • 94,90 € 94,90 €

  94,90 €
  Item Code: SB-220
 • 79,95 € 79,95 €

  Ky lloj Oksimeter Pulsi është shumë

  Ky lloj Oksimeter Pulsi është shumë i pershtatshem per Femijët.është i pajisur edhe me alarm në rast se bie nga gisti i fëmijëveKonsumon pak energji dhe vetë c’kyqet ne rast se nuk është ne kontakt me gishtinBën matjen e SpO2 në rangun  0 % – 100 %, rezolucioni: 1 %; preciziteti per 70 % -100 % : ±2 %, dhe i pa definuar per  0 % – 69 %Matja e pulsit: 25 – 250 rrahje në sekond.

  79,95 €
  Item Code: DT106
Showing 1 - 3 of 3 items
Scroll