Paisje per matjen e Temperatures

Paisje per matjen e Temperatures 

 • 2,90 € 2,90 €

  2,90 €
  Item Code: TG 100
 • 1,95 € 1,95 €

  Nuk janë të pakta rastet kur

  Nuk janë të pakta rastet kur termometrat e xhamit edhe dinë të thehen dhe materja e merkurit që është shumë e rrezikshme për organizmin e njeriut mundë të dali jashtë. Ky lloj termometri ndonese është shumë I saktë dhe matë temperaturen në (°C) nuk e ka këtë rrezik. Termometri vie i vendosur në një kuti plastike mbrojtës

  1,95 €
  Item Code: DT110
Showing 1 - 2 of 2 items
Scroll