Veshje për Femra 

 • 96,00 € 7%OFF 89,28 €

  89,28 € 96,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: hk007
 • 56,00 € 7%OFF 52,08 €

   Kombinezone ngjyre te

   Kombinezone ngjyre te zeze.nr36-46.permbajtja 88%poliester 12%elastin

  52,08 € 56,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR215
 • 76,00 € 7%OFF 70,68 €

  70,68 € 76,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: hk071
 • 46,00 € 7%OFF 42,78 €

  Jelek ngjyre hiri

  Jelek ngjyre hiri

  42,78 € 46,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR128
 • 65,00 € 7%OFF 60,45 €

  Kemish me ngjyra. nr36-46.

  Kemish me ngjyra. nr36-46. permbajtja 100% poliester.cmimi 30euroPantolla ngjyre te Bardh  nr36-46. permbajtja 88%poliester 12%elastin.cmimi 35euro

  60,45 € 65,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR211
 • 61,00 € 7%OFF 56,73 €

  Kombinezone vetem ky dizajn. Nr36-46

  Kombinezone vetem ky dizajn. Nr36-46 permbajtja 100% poliester. 

  56,73 € 61,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR219
 • 61,00 € 7%OFF 56,73 €

  56,73 € 61,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: hk010
 • 61,00 € 7%OFF 56,73 €

  Jakne ngjyre vjollce

  Jakne ngjyre vjollce

  56,73 € 61,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR124
 • 30,00 € 7%OFF 27,90 €

  kemishe ngjyre te bardhe dhe tirkiz

  kemishe ngjyre te bardhe dhe tirkiz

  27,90 € 30,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR125
 • 81,00 € 7%OFF 75,33 €

  Sako ngjyre te verdhe(teget).nr

  Sako ngjyre te verdhe(teget).nr 36-46. permbajtja 80%poliester 13%viskoza 7%elastin.cmimi 46euro.Fund ngjyre te verdhe(teget).nr 36-46.permbajtja 80%poliester 13%viskoza 3% elastin.cmimi 35euro.bellissima  

  75,33 € 81,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR161
 • 94,00 € 7%OFF 87,42 €

  Sako ngjyre pembe e lehte.nr

  Sako ngjyre pembe e lehte.nr 36-46.permbajtja 55%pambuk 45% poliester.cmimi 61 euro.bellissima Fund ngjyre pembe e lehte. nr36-46. permbajtja 55%pambuk  45%poliester. cmimi 33euro.bellissima

  87,42 € 94,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR162
 • 94,00 € 7%OFF 87,42 €

  Jelek dhe pantollona trefortal

  Jelek dhe pantollona trefortal ngjyre te bardhe .nr36-46. permbajtja 78%pambuk 14%poliester 8%viskoza. cmimi i jelekut 51euro ndersa cmimi i pantolonave 43euro.bellissim

  87,42 € 94,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR213
 • 40,00 € 40,00 €

  Kombinezone nga BELLISSIMA

  Kombinezone nga BELLISSIMA

  40,00 €
  Item Code: DT116
 • 46,00 € 46,00 €

  46,00 €
  Item Code: eh171
 • 61,00 € 7%OFF 56,73 €

  Jakne me Dizajn Zi-Hiri-Bardhe

  Jakne me Dizajn Zi-Hiri-Bardhe

  56,73 € 61,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR126
 • 112,00 € 7%OFF 104,16 €

  Mantil ngjyre pembe e lehte.

  Mantil ngjyre pembe e lehte. nr36-46. permbajtja 42%viskoza 55%acryl 3% elastin                                                          

  104,16 € 112,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: Lr163
 • 91,00 € 7%OFF 84,63 €

    Sako tirkiz me dizajn

    Sako tirkiz me dizajn shumengjyresh. nr36-46.permbajtja 60%pambuk 40%poliester.Sako cmimi 61euro.Fund tirkiz me dizajn shumengjyresh.nr36-46.permbajtja 60%pambuk 40%poliester.Fund cmimi 30euro.bellissima                                         

  84,63 € 91,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: Lr164
 • 46,00 € 7%OFF 42,78 €

  Jelek ngjyre te zeze

  Jelek ngjyre te zeze

  42,78 € 46,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR127
 • 91,00 € 7%OFF 84,63 €

   Komplet sako dhe fund ngjyre krem

   Komplet sako dhe fund ngjyre krem pembe dhe tirkiz me dizajn.nr36-46.permbajtja 60%pambuk 40%poliester.   

  84,63 € 91,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR179
 • 106,00 € 7%OFF 98,58 €

  Sako ngjyre e gjelbert me dizajn.nr

  Sako ngjyre e gjelbert me dizajn.nr 36-46.permbajtja 100%poliester.cmimi 76euro. Fund ngjyre e zeze.nr36-46.permbajtja 100%viskoza.cmimi 30euro.               

  98,58 € 106,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR180
 • 35,00 € 35,00 €

  Kemishe me vija nga BELLISSIMA

  Kemishe me vija nga BELLISSIMA

  35,00 €
  Item Code: DT119
 • 51,00 € 7%OFF 47,43 €

  fustan i zi me dizajn shume ngjyresh

  fustan i zi me dizajn shume ngjyresh ne pjesen e siperme

  47,43 € 51,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR123
 • 66,00 € 7%OFF 61,38 €

  Jakne vetem ky model nr nga 36-46.

  Jakne vetem ky model nr nga 36-46. permbajtja 80%poliester 20%viskoza. 

  61,38 € 66,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR157
 • 94,00 € 7%OFF 87,42 €

   Komplet fund dhe sako ngjyre te

   Komplet fund dhe sako ngjyre te bardhe, nr 36-46. permbajtja 78%pambuk 14%poliester 8 viskoza. cmimi i sakos 61euro, ndersa fundi 33euro. bellissima  

  87,42 € 94,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR212
 • 46,00 € 7%OFF 42,78 €

  Fustan ngjyre teget vetem kjo

  Fustan ngjyre teget vetem kjo ngjyre.nr36-46. permbajtja 74%poliester 22%viskoza 4% elastin.

  42,78 € 46,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR158
 • 112,00 € 7%OFF 104,16 €

   Mantil i zi me dizajn.nr 36-46.

   Mantil i zi me dizajn.nr 36-46. permbajtja 42%viskoza 55%acryl 3%elastin.cmimi 112euro.bellissima

  104,16 € 112,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR165
 • 102,00 € 7%OFF 94,86 €

  Sako dhe fustan ngjyre

  Sako dhe fustan ngjyre tirkiz.nr36-46 .permbajtja 100%poliester.cmimi i sakos 56eurocmimi i fustanit 46euro

  94,86 € 102,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR182
 • 56,00 € 7%OFF 52,08 €

   Fustan me dizajn bardhe dhe zi.

   Fustan me dizajn bardhe dhe zi. nr36-46. permabjtja 62%poliester 35%viskoza 3%elastin. 

  52,08 € 56,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR159
 • 112,00 € 7%OFF 104,16 €
  Sale!

  Mantil ngjyre e zeze vetem kjo ngjyr

  Mantil ngjyre e zeze vetem kjo ngjyr nr 36-46.permbajtja 100%poliester.

  104,16 € 112,00 € 7%OFF
  Item Code: Lr181
 • 66,00 € 7%OFF 61,38 €

  Mantil vetem kjo ngjyre nr36-46

  Mantil vetem kjo ngjyre nr36-46 permbajtja 80%poliester 20%viskoza.

  61,38 € 66,00 € 7%OFF
  Reduced price!
  Item Code: LR183
Showing 1 - 30 of 52 items
Scroll