List of products by manufacturer FarmaVita

  • 18,40 € 18,40 €

    Argan Absolute Oil – Përzierje

    Argan Absolute Oil – Përzierje sublime e vajrave luksoze me parfum sensual për kujdesin e lëkurës Vaj i thatë për kujdesje maksimale të lëkurës,pa lënë gjurmë vajore. I pasur me 99% prejardhje bimore,vaji i arganit jep efekt kundër moshës, vaji I Macadamias dhe avocados ndihmojnë absorbimin e shpejtë për të lënë një ndjesi madhështore në lëkurë! Pa paraben,pa silikon!

    18,40 €
    Item Code: LR304
Showing 1 - 1 of 1 item
Scroll